Астрологи назвали знаки Зодіаку, у тому числі виходять погані керівники. Вони стануть справжнім кошмаром для будь-якого підлеглого.

Однак не сприймайте все близько до серця, адже в кожному є потенціал хорошого керівника, якщо стежити за собою та знайти креативні підходи до управління.

Рак

Лідером цього рейтингу став Рак. Управління бізнесом – чужа стихія для представників цього знаку Зодіаку. Всі вони сприймають дуже близько до серця і розцінюють як особисту образу всі прорахунки підлеглих. Чоловік-Рак може бути надто розуміючим начальником, але в прагненні увійти в становище кожного він діє на шкоду компанії. Жінки-Раки часто поводяться, як маленькі діти: їхні вчинки ірраціональні, вони крикливі та егоїстичні, губляться, коли потрібно терміново ухвалити важливе рішення.

Лев

Леви прагнуть бути керівниками. Але своєрідний начальник-Лев немов зійшов з карикатури на офісного тирана: він обожнює владу і часто зловживає нею. Ледве досягнувши керівної посади, нехай навіть під його початком виявиться 1-2 співробітники, він з кричущою гордістю підкреслить своє "домінуюче" становище. Але ще гірше бос-Левиця – їй треба догоджати, надавати регулярні знаки уваги, говорити компліменти. Вона не сприймає жодної крити і зауважень щодо роботи, що також йде на шкоду компанії. При цьому Левам обох статей властивий часом дуже дратує перфекціонізм.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Діва

Але перфекціонізм Львів аж ніяк не можна порівняти з Дівами, особливо вересневими. Серед них часто зустрічаються одержимі контролем всього і всі прискіпливі критики, яким не знайоме співчуття. Це може бути добре для бізнесу, але безумовно погано для співробітників. Хвора дитина, 10-бальний затор або поламаний замок у квартирі в їхньому розумінні – порожні відмовки ненадійних нероб, які не розуміють, що робота та будинок – речі суворо розмежовані. На похвалу Діви дуже скупі, а ось будь-яка помилка викличе у них шквал критики.

Скорпіон

Коли начальником стає Скорпіон, весь офіс мимоволі навчається "телепатії", адже настрій усіх підлеглих залежить від того, в якому настрої бос. Представники цього знака схильні до зайвої недовірливості, їм здається, що всі навколо плетуть проти них інтриги, що довіряти не можна нікому. Начальник-Скорпіон схильний вибирати собі улюбленця, як правило, протилежної статі. Поруч із такою людиною Скорпіон стримуватиме агресію - до першого промаху, і тоді сповна віддячить за втрату довіри.

Нагадаємо, що 3 знаки Зодіаку, кого накриє кохання через 2 тижні: гороскоп на 14 лютого 2024 року.

Раніше ми повідомляли, що Овнам – корал, Близнюкам – діамант: яке каміння обрати у 2024 році, щоб здійснити всі свої бажання.