Український боксер-важковаговик Олександр Усик вірить, що його майбутній поєдинок із британцем Тайсоном Ф'юрі матиме історичне значення.

Адже на кону стоятиме звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі, якого в боксі не було вже багато десятиліть. Нині Олександр володіє поясами WBA/IBF/WBO. Хоча запланований на 17 лютого бій було перенесено через травму Ф'юрі. Нова дата – 18 травня, там же у Саудівській Аравії.

Олександр Усик, скріншот: Youtube
Олександр Усик, скріншот: Youtube

"Багато десятків років не було такого. Багато фанатів боксу цього чекають. Вони хочуть це побачити, хочуть побачити одного чемпіона. Ні чотирьох, ні трьох, ні двох вони хочуть побачити одного чемпіона. І я їх розумію. І я думаю, що вони дочекаються", - заявляє Олександр Усик.

У той же час він визнає, що повної впевненості у відбутті цього довгоочікуваного протистояння досі немає. Він повірить у поєдинок з Ф'юрі тільки тоді, коли вийде до нього в ринг і пролунає гонг на старт першого раунду. До того моменту все може зірватися і перенестися ще раз.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Але якщо цей мегабой відбудеться у травні, він може назавжди увійти до історії боксу. Адже на кону - звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, що поєднує усі пояси великих боксерських організацій.

Нагадаємо, боксера-зрадника наздогнала карма - за Україну на рингу "заступився" узбек, любителя окупантів не врятував навіть наш прапор.

Як повідомляв "Знай.ua", Майк Тайсон "знищив" Олександра Усика перед його боєм з Ф'юрі: "Не зможе бігати так довго"

Знай.ua писав, "займайся своєю роботою і вали звідси": Олександр Усик згадав розмову з воїнами ЗСУ, бажаючи потрапити в окопи