Улюблені зазвичай докладають чимало зусиль, щоб зробити своє весілля незабутнім та особливим . Однак американські каскадери Гейб та Ембер вирішили взагалі шокувати гостей та... підпалили себе просто під час весільної церемонії!

Правда, звичайно, краще утриматися від повторення цього небезпечного трюку будинку. Про це повідомляє Unilad.

Весілля, фото Знай.ua
Весілля, фото Знай.ua

Ця нетрадиційна пара ознайомилася на знімальному майданчику під час роботи над загальними голлівудськими проектами. Їхні стосунки підживлював постійний адреналін та небезпека, адже обидва працювали професійними каскадерами. Коли настав час одружитися, закохані одностайно вирішили: їхнє весілля таке саме, як і їхня робота.

І тоді Гейб та Ембер задумали номер, який шокує всіх присутніх. Що може більше вразити гостей, ніж кохані, яких несподівано охоплює вогонь просто посеред шлюбної церемонії.

Популярні новини зараз
"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Спочатку спалахнув весільний букет нареченої, а потім вогонь перекинувся на спини молодят.

Вогонь на весіллі, скріншот: Youtube
Вогонь на весіллі, скріншот: Youtube

Реакція гостей була відповідною – усі були шоковані, а згодом, зрозумівши, що це не НС, а запланований сюрприз, почали підбадьорювати нареченого та наречену оплесками та вигуками.

На щастя, закоханим каскадерам вдалося уникнути опіків завдяки спеціальним костюмам. Загасивши полум'я, Гейб та Ембер спокійно продовжили церемонію, ніби нічого й не сталося!

Нагадаємо, чоловік із двома дружинами захотів одружитися ще раз: весілля закінчилося бійкою та вигнанням

Як повідомляв "Знай.ua", зелені чіпси налякали хлопця, який просто хотів подивитися кіно: що це за "аномалія"

Знай.ua писав, побачив потойбічне життя 96 разів: пенсіонер встановив унікальний рекорд - бачить райську галявину досі