Вперше з 2020 року до членів журі на українському Нацвідборі "Євробачення" повернувся композитор, та персонаж Вєрки Сердючки, Андрій Данилко. Артиста українці обрали голосуванням у додатку "Дія".

За всі 10 років свого суддівства, Данилко жодного разу не був вдягнений у якийсь яскравий образ, музикант завжди з'являється на зйомках Нацвідбору "Євробачення" у чорному спортивному костюмі "Adidas" та чорні масці.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Про те, чому він постійно з'являється у однаковому одязі він розповів в ексклюзивному інтерв’ю "Телеграф".

Артист розповідає, що ще на початку війни пообіцяв зняти свою чорну маску, коли Україна переможе, однак він не очікував, що війна може затягнутися.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Я сказав ще на початку війни, коли в мене було по десять ефірів на день, що зніму її після нашої перемоги. Тоді я не розумів, що війна так затягнеться. Здавалося, що все буде набагато швидше, але вийшло як вийшло. Я готовий зняти її прямо зараз, але раз пообіцяв, то пообіцяв", — зазначає артист.

Щодо свого темного одягу, то Данилко пояснив, що яскраві модні речі – це артибут саме Вєрки Сердючки, яка виступає на сцені, а він на Нацвідборі судить учасників як фахівець і через це потрібно відокремлювати ці два образи.

Андрій Данилко, скріншот: YouTube
Андрій Данилко, скріншот: YouTube

"Я ж сиджу в журі або даю інтерв’ю не як персонаж. На сцені виступає Сердючка, а я закулісний персонаж. Ось Сердючка може бути в різних яскравих костюмах, у Versace або Dolce & Gabbana. Напевно, мені потрібен цей контраст і у темному мені комфортно. Я дуже люблю Adidas. Правда на ефірі мені заклеювали логотип, чим привернули до цього ще більшу увагу. Начебто не видно в чому я сиджу і трьох смужок на рукавах теж не видно", — додає музикант.

Нагадаємо, Вєрка Сердючка підняла спідницю і показала пропагандистам: "Хр*н вам! Танцюватимемо!"

Як повідомляв "Знай.uа", обійми Данилка з "хорошими російськими" продовжуються: стало відомо про черговий зашквар артиста

Знай.ua писав, Вєрку Сердючку звинуватили в тому, що розважає росіян у Ніцці: фанати не змовчали