Нещодавно народний артист України, секс-символ 90-х Павло Зібров дав інтерв'ю Славі Дьоміну, в якому розповів багато про своє життя.

Зокрема він зізнався, яку має пенсію за заслуги в шоу-бізнесі. Але зараз варто сфокусуватися на тому, що сказав 66-річний Зібров, коли його попросили назвати трьох найпривабливіших співачок в Україні. На його погляд, це 22-річна Аня Трінчер, Міла Нітіч і Тіна Кароль.

Павло Зібров, фото: Знай.ua
Павло Зібров, фото: Знай.ua

Молоду Аню Трінчер Зібров часто жартівливо називає "малою", а вона його - "хрещеним музичним батьком". Адже співачка та музикант підтримують дружні стосунки: знімаються разом у кліпах, виступають на одній сцені, популяризуючи українську поп-музику.

Щодо Тіни Кароль, то її поява в рейтингу найінтимніше привабливих зірок не дивує. Адже вона регулярно публікує пікантні знімки в соцмережах, а її сценічний образ неможливий без яскравої помади. До того ж, Зібров не приховує, що мріє записати з нею спільну композицію, поки ці плани обмежуються лише мріями.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Третьою в рейтингу стала Міла Нітіч. У її Instagram часто з'являються фото в білому готельному халаті або напівголі для задушевних зйомок в стилі "ню".

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Міла Нітіч, фото: Instagram
Міла Нітіч, фото: Instagram

Нагадаємо, українська телеведуча розповіла, скільки коштує "борщовий шопінг" у Швейцарії: можна зварити на місяць уперед

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Кузьми Скрябіна розповіла, як змінився батько через війну: Суханов дізнався першим

Знай.ua писав, красуня Марина Бех-Романчук зняла штани і показала кільця: "Соромно за те, наскільки це ..."