В інтернеті з'явилася дивовижна та водночас сумна новина — 58-річний уродженець Львівщини Георгій Сутурін, як виявилося, живий!

Про його смерть три роки тому повідомила його громадянська дружина. Усі ці роки чоловік перебуває у в'язниці для нелегальних мігрантів у Бангкоку, Таїланд. Георгій народився у місті Червонограді. У молоді роки захоплювався альпінізмом – підкорив вершини Кавказу та Паміру. Також цікавився фотографією. Спершу жив у Львові, потім перебрався до Києва. А кілька років тому вирішив шукати найкращу долю у Таїланді, куди переїхав зі своєю дівчиною.

Георгій Сутурін, фото: Facebook
Георгій Сутурін, фото: Facebook

Наприкінці 2018 року друзі Георгія несподівано отримали від жінки повідомлення про його раптову смерть, після чого жінка зникла. Усі ці роки вони вважали Сутуріна померлим.

"Фактично досі думав, що він мертвий. Але як виявилося, ні, Гоша живий, він усі ці роки був у Таїланді в бангкокській в'язниці", - заявляє його друг Сергій Федірко.

Популярні новини зараз
В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф
Показати ще

Щоправда, відкрилася завдяки випадковому збігу обставин - російська група "Бі-2" ще на початку повномасштабної війни покинула РФ через те, що вони не згодні з тим, що відбувається. Музиканти нещодавно були в Таїланді з гастролями, проте там були затримані через нібито відсутність віз, хоча насправді це справа рук російських дипломатів.

Їх утримували у спеціальній в'язниці для нелегалів у місті Пхукет, а потім перевели до Бангкока. Саме там хлопці й зустріли Георгія Сутуріна, який уже три роки чекав на допомогу українського консульства.

"Людині 58 років, за минулі три роки вона втратила зв'язок зі своїм сином, вона потрапила туди в пандемію, прожила там увесь цей час і два роки війни — вона взагалі не в курсі того, що відбувається у світі", - заявляє Гліб Колядін, піаніст із "Бі-2".

У МЗС заявляють, що займаються цією справою із самого початку. Чоловік хоче повернутися до України, тож посольство готує всі необхідні для цього документи.

Нагадаємо, у Таїланді викрали 21-річну українку, яка приїхала туди на роботу: приватні детективи вже у справі

Як повідомляв "Знай.ua", зниклого 6 років тому хлопчика знайшли живим у сусідній країні

Знай.ua писав, викрали і змусили одружитися під дулом пістолета: дівчині знайшли чоловіка в школі, але він її "не хотів"