Наприкінці минулого року, українського співака, телеведучого, екс-учасника гурту "ДіО.фільми", та колишнього чоловіка Наді Дорофеєвої, Володимира Дантеса "злили" зі зйомок різдвяного шоу на "1+1" через начебто "конфлікт інтересів".

Справа у тому, що відмовили у зйомках після того, як артист відкрито насміхався з того, що Горбунов разом із Мосейчук були брали на поруки відомого олігарха Коломойського.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

Найепічнішим у цій історії стало те, що Дантеса на знімальному майданчику замінили ресторатором Кацуріним, який "відбив" у нього Дорофєєву.

Згодом стало відомо, що артист відмовився від участі в українському шоу "Я люблю Україну", яке знімає телеканал ТЕТ, який належить групі "1+1 media".

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Про це повідомляє телеграм-канал "Культурна прачечна".

Зазначається, що після того самого різдвяного шоу, канал "плюсів" все одно хотів продовжити контракт на шоу, однак музикант сам відмовився від співпраці.

Педан замінить Дантеса на шоу. Фото Telegram
Педан замінить Дантеса на шоу. Фото Telegram

"Цю інфу нам підтвердила представниця артиста Олена Голубицька: "Так, це рішення Володимира". На уточнююче питання, чи пов'язано це з історією про зйомки різдвяного шоу у команді Дантеса відповіли так: "Це повʼязано з позицією Володимира", - йдеться у повідомленні.

Цього разу у зйомках "Я люблю Україну" Дантеса замінив відомий телеведучий Олександр Педан.

Педан замінить Дантеса на шоу. Фото Telegram
Педан замінить Дантеса на шоу. Фото Telegram

Нагадаємо, що нещодавно Педан був готовий взяти на поруки колишнього керівника департаменту Міноборони України Олександра Лієва, який фігурує у справі з розкрадання 1,5 млрд. грн., які призначалися на снаряди для наих захисників. Такі дії відомого шоумена неабияк роздратували українців, про що вони йому відверто написали у соціальних мережах.

Нагадаємо, що Вова Дантес показав, як вчить слова із сином Кацуріна, поки він розважається з Дорофєєвою: "Найкращий тато".

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес загримів у лікарню, зірка вже під крапельницею: "Подарував Даші...".

Також стало відомо, що Вова Дантес "рубав" каре і вирівняв волосся: нарешті прислухався до фанів.