3 лютого переможниця "Євробачення-2016" Джамала знову опинилася в центрі уваги після того, як поділилася з фанатами радісною новиною про свою третю вагітність.

Артистка не змогла втриматися від хвилюючого моменту та оголосила про майбутнє поповнення в сім'ї лише за кілька годин до фіналу Нацвідбору на "Євробачення", де вона засідала у журі.

Джамала / фото: Instagram
Джамала / фото: Instagram

На своїй сторінці в Інстаграм Джамала виклала фото, на якому вона, в коричневій міні-сукні, ласкаво гладить свій живіт, що округлився.

У підписі до посади артистка наголосила, що вагітність сприймає по-новому, відчуваючи в собі "Надію, Віру та величезну Любов".

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще

Незважаючи на цікавості шанувальників щодо статі майбутнього малюка, Джамала вирішила поки що залишити це питання в таємниці. Цікаво, що раніше співачка так само, не залишаючи сцену, повідомляла про свої вагітності.

"Я чекаю нескінченне кохання", — відповіла артистка на запитання фанатів.

Варто нагадати, що українська співачка та її чоловік Сеїт-Бекір Сулейманов уже мають двох синів — Емір-Рахману та Селіму-Гіраю.

У рамках фіналу Нацвідбору на "Євробачення" Джамала одягла білу вечірню сукню та вийшла на сцену, щоб виконати пісню "Мій брат". Емоційний виступ та потужний голос зірки знову підкорили серця глядачів.

Коментарі під постом Джамали / фото: скріншот Instagram
Коментарі під постом Джамали / фото: скріншот Instagram

Тепер сім'я готується вітати нового члена сім'ї, який обіцяє принести ще більше світла і радості в їхнє життя.

Раніше ми писали про те, що "До чого ці кривляння?": Джамалу захейтіли в мережі через гімн

Крім того, Знай.ua повідомляв, переможниця Євробачення Джамала назвала справжню гниль росіян: "Виявляють все яскравіше"

Знай.ua стало відомо про те, що соковиті форми Дженніфер Лопес ледь вмістилися у весільній сукні українського бренду