Українська співачка Ірина Федишин, яка обожнює спілкуватися з шанувальниками в Instagram, з'явилася у шикарному образі спокусниці та змусила чоловічі серця битися частіше.

Ірина Федишин регулярно радує шанувальників новими фото чи відео на сторінці соціальної мережі.

Ірина Федишин. Фото: Instagram
Ірина Федишин. Фото: Instagram

На цей раз дівчина вирішила похвалитися, як вміє самостійно робити мейк і зробила кілька кадрів-селфі, щоб порадувати око своїх шанувальників.

Для фото співачка одягла червоний светр. Помада та нігтики зірки також червоного кольору.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Сиджу вже в гримерці, зробила мейк і навіть кілька селфі. Яке фото вам більше лайк: 1, 2, 3? - сором'язливо запитала дівчина.

Ірина Федишин. Фото: Instagram
Ірина Федишин. Фото: Instagram

У коментарях дівчині відповіли, що вона на всіх фото виглядає приголомшливою, багато хто захопився вміннями співачки.

"Друге фото найбільше", "Ви сама собі майстер", "Від усіх фото на яких є Ви у мене починається частіше серцебиття, а ось на фото 2 ще й такий звабливий погляд", "На всіх трьох фото ви неперевершені", " Усі фото такі красиві, що мені подобається #2 найбільше. Бережи себе здоровою» , — написали в коментарях.

Скриншот коменатрів
Скриншот коменатрів

Нагадаємо, що "Важко підібрати слова...": українська співачка Ірина Федишин розповіла про горе, яке сталося у її родині.

Раніше ми повідомляли, що Ірина Федишин пояснила, як її радісний чоловік опинився у Барселоні.

Також стало відомо, що Ірина Федишин відправила розривний подарунок росіянам: "Геть із нашої землі".