Невтішні новини нещодавно надійшли від відомого українського боксера та тренера В'ячеслава Узєлкова.

Хоча, з іншого боку, те, що опублікував спортсмен, скоріше потішить. У Instagram чоловік поділився відео прямо із лікарняної палати, де перебуває на лікуванні.

В'ячеслав Узєлков. Фото: скрін Ютуб
В'ячеслав Узєлков. Фото: скрін Ютуб

На кадрах видно крапельницю в руці спортсмена.

"Я вижив і не даю спокою ворогам. Слава Україні!", - коротко прокоментував свій стан здоров'я В'ячеслав.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Однак справжню причину раптової госпіталізації та діагноз він поки не уточнив. Точнісінько можна відзначити, що це ніяк не пов'язано з ракетною атакою окупантів по Україні, 7 лютого. Але й у складі ЗСУ він не перебуває. Можливо, надалі Узєлков таки розповість, що з ним сталося і до чого тут вороги. Більше того, кого він називає ворогом — росіян чи когось ще.

В'ячеслав Узєлков, скріншот: Instagram Stories
В'ячеслав Узєлков, скріншот: Instagram Stories

Ще з дитинства В'ячеслав захоплювався боксом та згодом займався ним професійно. Дебютував на рингу в 2004 році, протягом 10 років брав активну участь у змаганнях. 2015 року спортсмен переніс інсульт. Але зумів відновитися та продовжив тренерську та телевізійну кар'єру – зокрема, допомагав схуднути учасникам шоу "Зважені та щасливі".

Нещодавно стало відомо про його друге одруження, деталі якої поки що зберігаються в таємниці, після скандального розлучення з Боржеською кілька років тому.

Нагадаємо, Марина Боржемська пояснила, чому не знайшла собі партнера, як Узєлков після розлучення: "Не сумно"

Як повідомляв "Знай.uа", Марина Боржемська зізналася, що пережила три викидні: "Я винна..."

Знай.ua писав, "Я б ніколи не кинула...": Марина Боржемська вперше зізналася про аб'юз і знущання чоловіка