Невтішні новини нещодавно надійшли від відомого українського боксера та тренера В'ячеслава Узєлкова.

Хоча, з іншого боку, те, що опублікував спортсмен, скоріше потішить. У Instagram чоловік поділився відео прямо із лікарняної палати, де перебуває на лікуванні.

В'ячеслав Узєлков. Фото: скрін Ютуб
В'ячеслав Узєлков. Фото: скрін Ютуб

На кадрах видно крапельницю в руці спортсмена.

"Я вижив і не даю спокою ворогам. Слава Україні!", - коротко прокоментував свій стан здоров'я В'ячеслав.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Однак справжню причину раптової госпіталізації та діагноз він поки не уточнив. Точнісінько можна відзначити, що це ніяк не пов'язано з ракетною атакою окупантів по Україні, 7 лютого. Але й у складі ЗСУ він не перебуває. Можливо, надалі Узєлков таки розповість, що з ним сталося і до чого тут вороги. Більше того, кого він називає ворогом — росіян чи когось ще.

В'ячеслав Узєлков, скріншот: Instagram Stories
В'ячеслав Узєлков, скріншот: Instagram Stories

Ще з дитинства В'ячеслав захоплювався боксом та згодом займався ним професійно. Дебютував на рингу в 2004 році, протягом 10 років брав активну участь у змаганнях. 2015 року спортсмен переніс інсульт. Але зумів відновитися та продовжив тренерську та телевізійну кар'єру – зокрема, допомагав схуднути учасникам шоу "Зважені та щасливі".

Нещодавно стало відомо про його друге одруження, деталі якої поки що зберігаються в таємниці, після скандального розлучення з Боржеською кілька років тому.

Нагадаємо, Марина Боржемська пояснила, чому не знайшла собі партнера, як Узєлков після розлучення: "Не сумно"

Як повідомляв "Знай.uа", Марина Боржемська зізналася, що пережила три викидні: "Я винна..."

Знай.ua писав, "Я б ніколи не кинула...": Марина Боржемська вперше зізналася про аб'юз і знущання чоловіка