Відома українська гумористка та актриса Олена Кравець, яка протягом 25 років була єдиною жінкою у складі "Квартал 95", в ексклюзивному інтерв'ю розповіла про своє рішення покинути проект детальніше, а ще про те, чи готова вона повернутися.

Зірка зізналася, що після початку повномасштабного вторгнення окупантів в Україну діяльність "Кварталу" тимчасово припинилася.

"Тихий вечір" з Оленою Кравець / фото: скріншот Youtube
"Тихий вечір" з Оленою Кравець / фото: скріншот Youtube

Згодом команда повернулася на роботу, але вже без Кравець. Восени 2022 року актриса оголосила про завершення 25-річної співпраці, пояснивши це бажанням приділити більше часу собі та власному здоров'ю. Минув рік. Глядачі дізналися, що на місце Олени у "Кварталі" прийшла Ірина Гатун із "Жіночого кварталу".

Після цього стало ясно, що повернення Кравець навряд чи станеться. Сама Олена підтвердила, що її залишення колективу – це не тимчасова пауза, а остаточне рішення.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Олена Кравець, фото: Знай.ua
Олена Кравець, фото: Знай.ua

Вона висловила подяку колегам за розуміння і те, що вони "не ляскали дверима".

"Мене вже тягнуло на свою дорогу, на самостійну, яку я сама собі прокладаю. Мені дуже цього хотілося", - зауважила Олена.

Незабаром інтерв'ю було вилучено з невідомих причин і опубліковано на Youtube.

Нагадаємо, друзі Зеленського з "Квартал 95" показали "титанічний працю" Тищенко: "Послали з великою мискою"

Як повідомляв "Знай.ua", Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" розповіла про найцінніші прикраси: "Більшість не розуміє"

Знай.ua писав, Маша Кравець зустріла загадкового чоловіка, поки мама Олена звикає жити без "Квартал 95": "Не бачилися рік"