Готуйте свої смакові рецептори та діставайте окуляри, бо повернення популярного українського кулінарного шоу вже на підході! "МастерШеф" готується до 13-го сезону, який обіцяє вразити глядачів не лише новими цікавими випробуваннями, а й хвилюючими змінами у правилах.

З 2011 року "МастерШеф" завойовує серця глядачів, піднімаючи на кулінарні вершини професіоналів, дітей та аматорів. 2024 року в центрі уваги опиняться саме любителі, запрошені створити нові смачні страви.

МастерШеф. Фото: Youtube
МастерШеф. Фото: Youtube

Навіть за умов війни, проект не зупиняється. 12-й сезон, який пройшов у 2023 році, завершився тріумфом для 25-річної Валерії Матрохіної, і тепер вона знову зустрінеться з шанувальниками в ролі майстер-класу, що проводить по стравах з чайного гриба.

Один із епізодів шоу навіть присвятять українському національному продукту – салу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"МастерШеф", фото: Instagram
"МастерШеф", фото: Instagram

Суддівський склад залишиться незмінним з уже улюбленими тріо експертами: Ектором Хіменес-Браво, Ольгою Мартиновською та Володимиром Ярославським. Відомо, що оцінка кулінарних страв учасників розпочалася ще у листопаді минулого року.

Зйомки продовжаться за умов суворого дотримання безпеки. Цього разу у конкурсі візьмуть участь не лише досвідчені кухарі, а й ті, хто пройшов через передову, власники дронів та гості, які проходять реабілітацію після поранень.

Учасник "МастерШеф Діти", скріншот: Youtube
Учасник "МастерШеф Діти", скріншот: Youtube

Особливу увагу приділено запрошеним учасникам – мирним представникам професій, таким як м'ясничка та реперка, а родзинкою 13-го сезону стануть сестри-близнюки. Організатори вважають, що таке заохочення підкреслить працю команди та стане невід'ємною частиною проміжних перемог у шоу.

Починаючи з 10 лютого кожен новий епізод 13-го сезону обіцяє здивувати українців.

Раніше ми писали про те, що 66-річний Зібров назвав пікантних співачок України: молоденькі дівчатка теж у списку

Крім того, Знай.ua повідомляв, Євген Сморігін з "Дизель шоу" показав, що накоїв путін: "Якщо тобі сикотно, спускаємось"