Король Великобританії Чарльз відчайдушно благав своїх синів Вільяма і Гаррі примиритися ще 2021 року на похороні принца Філіпа.

Король Чарльз III, кадр з відео
Король Чарльз III, кадр з відео

Це особисте прохання Чарльза принц Гаррі згадав у своїх недавніх мемуарах "Запасний". А зараз він прибув до Британії після того, як батько особисто повідомив його про діагностований рак. За даними ЗМІ, зустріч Гаррі та Чарльза тривала 45 хвилин і стала першою такою тривалою бесідою батька та сина останнім часом.

Експерти називають це "приводом для оптимізму" на тлі надій, що конфлікт у королівській родині може вщухати. Адже після коронації у травні 2023 року Гаррі жодного разу не зустрічався з батьком, хоча двічі приїжджав до Британії.

Принц Гаррі, Меган Маркл та принц Чарльз, фото Getty Images
Принц Гаррі, Меган Маркл та принц Чарльз, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Особиста розмова наодинці дає надію, що брати, принц Вільям і Гаррі, підуть назустріч один одному і прислухаються до батьківського заповіту Чарльза. Тим більше, коли батько віч-на-віч "зустрівся" з цією тяжкою хворобою. Проте чи все станеться так, як попросив Король - невідомо. Принц Гаррі оселився в готелі, коли прилетів до Великобританії, а не в одній із резиденцій. Незабаром він благополучно відлетів назад до США.

Нагадаємо, "він запитав мене...": Королева із "Зоряних воїн" Наталі Портман згадала ганебне питання Чарльза III

Як повідомляв "Знай.uа", Король Чарльз III "розійшовся не на жарт", ображаючи сина принца Гаррі на публіці: "Був розлючений"

Знай.ua писав, що не так з фіналом "Корони"? Останній сезон вважають найгіршим