Карпатський мольфар Любомир розповів, які знаки природи вкажуть нам на майбутню перемогу. Також віщун розповів про людину, якій вдасться змінити Збройні Сили та завдати поразки ворогу.

Мольфар пояснив, що природа першою покаже майбутні зміни і передасть знаки завершення війни тим, хто зможе їх побачити та почути. Однак віщун попередив, що закінченню боїв будуть передувати серйозні випробування.

День Перемоги: джерело: YouTube
День Перемоги: джерело: YouTube

"Спочатку прийде знамення у вигляді надзвичайної яскравої комети, яка пролетить над небосхилом, освітлюючи нічне небо. Це буде символом різких змін і початку нового витка боротьби. Ті, хто побачить її, повинні готуватися до випробувань, але й не втрачати надії", - зазначив він.

Мольфар розповідає, що напередодні нашої перемоги з'являться великі зграї птахів, яких не було у нас довгий час та цвітінням рідкісних рослин.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Повернення наших земель буде супроводжуватися знаками у природі. Спершу на землю спустяться незвичайно великі зграї птахів, яких не бачили тут десятиліттями. Вони принесуть із собою вісті відновлення і об'єднання. Далі земля розквітне неймовірним цвітом навіть у найменш очікуваних місцях - це буде знаком, що сили природи стоять на боці справедливості, і, що прийшов час для відновлення єдності нашої нації", - пояснив віщун.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Також Любомир розповів про те, що ЗСУ очолить людина, яка буде не лише військовим, а ще й мудрецем. Його постать з'явиться "ніби витягнута з легенд предків".

Його серце буде чистим, а розум гострим.

Мольфар каже, що саме під його керівництвом військо зазнає суттєвих змін, які "зміцнять волю до перемоги".

Нагадаємо, відкривається коридор для перемоги України: відомий мольфар визначив найпотужніші дати весни 2024 року.

Раніше повідомлялося, таролог назвала причину, через яку може нарешті закінчитися війна: "Китай може застосувати...".

Також, успішні ривки, важливі операції та продовження війни: астролог попередила українців про непрості часи.