Астрологи помітили закономірність і розповіли, яка частина тіла прекрасної половинки приваблює найбільше, відповідно до зодіакального кола.

Знаючи свої сильні сторони, їх легко підкреслити, щоб додати шарму у стосунки або закрутити голову симпатичному чоловікові.

Приваблива жінка. Фото: Youtube
Приваблива жінка. Фото: Youtube

Овен - брови

Найяскравіший фрагмент вашого обличчя – це брови. Двигати бровами так, що вони будуть говорити замість вас – ваш коник. Будь-яка емоція відіб'ється на русі ваших брів, але на це неможливо не звернути увагу.

Телець – губи

Соковиті виразні губи завжди привертають увагу чоловіків. Зачаровані чуттєвістю чоловіки не можуть відірвати очей від ваших вуст. Можна додатково акцентувати на них, щоб точно ніхто не пройшов повз.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Близнюки – обличчя

На ваше обличчя можна заглядатись годинами, у вас незрівнянний колір обличчя та здорова шкіра. Навіть маленькі недоліки стануть ізюмом, тому що ви справжня красуня.

Рак - животик

Незважаючи на те, що ви любите смачно поїсти, ваша фігура залишається привабливою, Чоловікам подобається ваш живіт навіть тоді, коли він перестає бути пружним та накачаним.

Приваблива жінка. Фото: Youtube
Приваблива жінка. Фото: Youtube

Лев - волосся

Для вашого обличчя підійде будь-яка зачіска, гарне волосся – це ваша козирна карта. Ви виглядаєте привабливо і з розпущеним волоссям, і зі зібраним у пучок.

Діва - шкіра

У вас приголомшлива шкіра. Вона гладка, ніжна, здорова. Вам іде засмага і блідість. У вас рідко бувають висип чи зморшки. Підкресліть її, щоб привабити серце коханого.

Терези - сідниці

Завдяки спорту ваші сідниці бездоганні, вони постійно привертають увагу чоловіків. Пружні сідниці це те, чим можна пишатися.

Скорпіон – інтимні частини тіла

Та ви просто ходячий афродизіак. Чоловіки божеволіють від ваших умінь і від краси ваших інтимних зон.

Приваблива жінка. Фото: Youtube
Приваблива жінка. Фото: Youtube

Стрілець – спина

Рівна постава, гнучке тіло, ви виглядаєте велично та спокусливо. Вам йдуть вбрання з відкритими плечима та спиною. Використовуйте це.

Козоріг - ноги

Шортики та спідниці підкреслять красу та привабливість ваших гарних ніжок. Такі стрункі та спокусливі ніжки просто приховувати гріх, кільця також підкреслять їхню красу.

Водолій - стопи

Є люди, які просто фанатіють від стоп. Їм потрібно зустрічатися з Водоліями. У вас дуже гладкі п'яти та правильна форма стопи.

Риби – очі

У них можна потонути! Ось у кого очі справді вікно в душу. Ви вміло використовуєте свою зброю, спокушаючи представників протилежної статі.

Красива дівчина, фото: Знай.ua
Красива дівчина, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що успіх прийде, можна навіть не напружуватися: 4 знаки Зодіаку, за якими удача буквально женеться.

Раніше ми повідомляли, що Овнам – корал, Близнюкам – діамант: яке каміння обрати у 2024 році, щоб здійснити всі свої бажання.