Відома українська співачка Оля Цибульська завжди намагається заперечувати якісь чутки про себе, особливо про інтимні стосунки з іншими зірками, зокрема, зі скандальним артистом Dzidzio.

Зараз на Youtube-каналі "Люкс.ФМ" з'явився випуск шоу під назвою "Чат дівчат", у якому артистка також взяла участь. Головною темою цієї 30-хвилинної розмови стало те, чи можна бути коханкою та чи були дівчата, присутні у залі, коханками. Адже нібито через Цибульську родина Михайла Хома розпалася.

Оля Цибульська. Фото: Instagram
Оля Цибульська. Фото: Instagram

Але Оля наголосила, що насправді вони лише друзі, які можуть дозволити собі відверті жарти на публіці та підколювати один одного.

"Ми знаємо один одного і можемо підколювати і притиснути один одного. Те, що відбувається на сцені – це вистава. Потім закінчується пісня або зйомка кліпу, і все – ця історія, яку ми транслюємо для людей як історію стосунків, вона закінчується", - заявляє співачка.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак, на думку Цибульської, такі відверті жарти на людях серед шоу-бізнесу могли турбувати її чоловіка, адже нічого конкретного спростувати було неможливо.

Оля Цибульська. Фото: Instagram
Оля Цибульська. Фото: Instagram

Так що співачка ще раз підкреслила, що між нею та Dzidzio ніколи не було інтимних стосунків, незважаючи на роки чутки, що ходять. Вона сподівається, що тепер їй повірять.

Нагадаємо, Оля Цибульська зізналася, що в її еротичних снах немає чоловіка: "Третій день, лежу серед галушок"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська навчила українців тонкощам з іграшками: "Тобі по барабану"

Знай.uа писав, Оля Цибульська хотіла піти на фронт, але психолог зупинив: "Наговорила мені купу..."