Американська акторка та модель Памела Андерсон у свої 56 років повінстю відмовилась від косметологічних маніпуляцій, філлерів та декоративної косметики. Артистка зізналася, що відчула на собі усі побічні дії від модних процедур.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "allure".

Памела Андерсон. Фото Instagram
Памела Андерсон. Фото Instagram

В останні роки артистка пртримується приниципу у власній зовнішності "чим менше – тим краще", і виглядає молодшою ніж роблячи модні процедури.

Тогоріч на тижні моди в Парижі Памела Андерсон з'явилась на червоній доріжці у світлому наряді без граму косметики.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Памела Андерсон. Фото Instagram
Памела Андерсон. Фото Instagram

Артистка зізналася, що також відмовилась від модних філлерів та ботоксу. У свій час вона часто робила такі процедури краси, однак зіштовхнулася із негативними наслідками після них.

Памела Андерсон. Фото Instagram
Памела Андерсон. Фото Instagram

"Я пробувала ботокс, пробувала філери, але вже понад три-чотири роки нічого такого не роблю. Моя шкіра дуже чутлива, я робила трохи Fraxel в зоні декольте, і вона стала чорна, тож я завжди боялася таких штук. У мене був ботокс, одразу після якого мої брови просто випали і я виглядала іншою людиною. І я подумала: нащо я роблю це гі*но? Отже, я вільна і чиста від цих штук та знову виглядаю собою", - розповіла зірка.

Раніше повідомлялося, пікантна модель Демі Роуз звільнила великі груди з ліфчика, але "деталі" прикрила.

Також, Бен Афллек змінює Дженніфер Лопес? Зірку "Ліги Справедливості" застукали з колишньою дружиною Гарнер у машині.

Знай.ua стало відомо про те, що соковиті форми Дженніфер Лопес ледь вмістилися у весільній сукні українського бренду