Мешканка Великобританії на ім'я Емма Дрю довгий час була безробітною. Співбесіда перетворилася на рутину, її доходи, як і настрій дорівнювали нулю.

Жінка поділилася, як кар'єра блогера допомогла їй стати на ноги після трьох років невдалих спроб влаштуватися на роботу, повідомляє The Sun.

Як розповіла Емма, після закінчення університету не могла влаштуватися за фахом протягом трьох років. Дівчина подавала заяву на "сотні" робочих місць і зазнавала невдач, незважаючи на наявність диплома Честерського університету.

Британка поставила собі за мету заробляти не менше десяти фунтів стерлінгів на день (понад 470 гривень) і почала вести блог про це. Через деякий час Дрю усвідомила, що заробляє завдяки блогу понад 25 тисяч фунтів стерлінгів (понад 1 180 000 гривень) на рік.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Пізніше до роботи над блогом дівчина залучила чоловіка, і вдвох вони присвятили блогінг весь вільний час.

Блогерша мріє збільшити свої доходи від блогу та придбати будинок. Вона також зазначає, що негативних сторін у такій роботі вистачає: вона постійно відчуває відповідальність перед передплатниками та стикається з величезною кількістю негативних коментарів.

Нагадаємо, що другий "Чорнобиль" просто у Києві? Українцям загрожує катастрофа просто неба.

Раніше ми повідомляли, що пасажир побачив заклеєне скотчем крило літака та запанікував: як виявилося, це зроблено недарма.

Також стало відомо, що двоє священиків померли з різницею о кілька годин - коли розкрилася правда, всі опинилися в ступорі.