Війна закінчиться тоді, коли путіна приберуть під час державного перевороту. Саме через завершення правління диктатора росіяни покинуть територію нашої країни.

Про це заявила таролог Людмила Хомутовська.

Фахівець запитала у карт про те, що вже 2 роки найбільше хвилює українців.

Скрін, відео YouTube Україна перемога
Скрін, відео YouTube Україна перемога

Хомутовська заявила про те, що війна в Україні завержиться лише після того, як путіна приберуть від влади державним переворотом, і після його смерті в нашій країні нарешті настане мир та спокій.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Таролог пояснила, що смерть путіна та наша перемога це дві пов'язані між собою процеси.

Хомутовська натякає на те, що путін помре не своєю смертю, а йому допоможе хтось із оточення.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Однак нажаль таролог не назвала жодної навіть приблизної дати, коли цен все може статися і українці нарешті перестануть втрачати близьких людей та майно через атаки росіян.

"Я все-таки думаю, що закінчиться Путін - закінчиться його влада. Це буде одночасно, його там просто приберуть... Нам можуть сказати, що він сам помер, але не сам... Воно разом йде (завершення правління Путіна й закінчення війни, - ред.)", - додала Хомутовська.

Нагадаємо, Тіна Кароль перетворилася на карпатського мольфара: "Козел розуміє з півслова...".

Раніше повідомлялося,порожні міста, союз п'яти країн з потужними ліками: пророцтва Нечая, Нострадамуса та Ванги на 2024 рік.

Також, "Ще трохи гризні і повернеться все...": карпатські мольфари здивували прогнозом для України на 2024 рік.