Вірність - поняття, що у наш час дедалі частіше стає архаїзмом і рамки дозволеного розмиваються.

Часто люди погоджуються на відкриття відносини або ж "по-старому" в тиху змінюють, якщо щось не влаштовує у своєму партнері.

Однак, є ті кому зради - найчудніше що може бути. У цій статті ми розглянемо жіночі імена, володаркам яких нехтує навіть саме це слово.

Тетяна

Власниці цього імені намагаються самі собі обирати другу половинку, а потім агітують обранця на шлюб. Така жінка не пов'язуватиме своє життя з людиною, яка виглядає негідною для неї. Вона стане найвідданішою і кращою, якщо зустріне гідну людину. Тетяна доброзичлива, ласкава та домовита. Вона приділятиме багато часу своїм дітям та чоловікові. При цьому в її будинку завжди пануватиме тепло та затишок.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

Дар'я

Чоловік ще має заслужити кохання цієї жінки, але якщо він це зробить, він може бути спокійний, що його супутниця не зрадить його. Вона ніколи не стане викликати ревнощів. У будь-якому випадку Дар'я не буде терпіти зраду і не буде одружуватися з людиною, яка вже одного разу зрадила її. Ця жінка не думає про зраду, бо вважає шлюб священним.

Красива дівчина, фото: Знай.ua
Красива дівчина, фото: Знай.ua

Анфіса

Власниці цього імені дуже запальні та імпульсивні. Така жінка непостійна, причому у неї дуже багато думок, смаків, бажань і вимог. Наскільки пристрасною не була Анфіса, зраджувати своєму чоловікові вона не наважиться. Ця риса є найхарактернішою, адже вона може бути непередбачуваною у всьому, крім кохання та відданості своєму чоловікові.

Катерина

Катерина не гратиме на "два фронти", тому що вона цінує себе і своїх близьких. Вона вважає зраду ганьбою та неповагою до себе на все життя. Власниці цього імені не поспішають заводити стосунки з будь-ким; вони довго придивлятимуться до чоловіків, щоб знайти того, з ким їм буде цікаво, а також перспективного. Катя прагне створити сім'ю, в якій усім буде добре і ніхто не думатиме про зраду.

Дівчина, кадр з відео
Дівчина, кадр з відео

Нагадаємо, що самотність з 40 котами – це реальність? Жінки з якими іменами ризикують не знайти кохання.

Раніше ми повідомляли, що ці жінки точно обрані Богом: 10 імен, які мають неймовірну енергетику.