Популярна телеведуча проекту "МастерШеф" та кулінарний експерт Тетяна Литвинова нещодавно перенесла складну операцію та оприлюднила відповідні кадри з лікарні на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зокрема, вже вдруге вона продемонструвала себе у палаті з крапельницею у руці. Ще до хірургічного втручання Тетяна демонструвала фото у медичному халаті перед підготовкою до наркозу.

Тетяна Литвинова. Фото Instagram
Тетяна Литвинова. Фото Instagram

Втім, саму причину госпіталізації Литвинова поки що не розголошує. Проте вже після операції вона заспокоїла шанувальників, що з нею все гаразд і вона повільно повертається до нормального життя та відновлення сил.

"Мої добрі, зі мною все добре. Дякую кожному за добрі слова. Я відновлюю сили після операції", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Варто зазначити, що навіть перебуваючи у лікарняному ліжку, Тетяна Литвинова продовжує випромінювати добро.

Тетяна Литвинова, скріншот: Instagram Stories
Тетяна Литвинова, скріншот: Instagram Stories

Ще варто розповісти про те, що останнім часом вона не тільки зіткнулася з необхідністю звернутися до лікарів. Нещодавно В'ячеслав Узєлков повідомляв, що зміг вижити без подробиць. А також блогерка Саша Бо. Збіг це чи "масова хвороба" серед популярних особистостей - залишається загадкою.

Нагадаємо, не тримали ноги, йде вага: чарівна матуся Саша Бо загриміла в інфекційку

Як повідомляв "Знай.uа", "на 5 або на 6 років закрили..": українська співачка СолоХа шокувала визнанням про складне дитинство, ув'язнення мами та булінг у школі

Знай.ua писав, "я вижив": В'ячеслав Узєлков налякав українців, раптово опинившись у лікарні