Цього року у Швеції продовжується національний музичний фестиваль Melodifestivalen, який є аналогом українського Нацвідбору до "Євробачення".

До участі у ньому взяла відома українська співачка Марія Сур, яка дуже впевнено розпочала свій конкурсний шлях. Зокрема, у півфіналі Марія виступала з піснею "When I'm Gone" та отримала неймовірну підтримку журі – 94 бали з 96 можливих! Такий рекордний результат одразу забезпечив їй місце у фіналі без додаткових відбіркових раундів.

Марія Сур, фото: Instagram
Марія Сур, фото: Instagram

Цього року за право представляти Швецію на Євробаченні змагаються 30 пісенних конкурсантів. Тому конкуренція є неймовірною. Проте українка Марія Сур однозначно підтвердила свої амбіції щодо перемоги та увірвалася у фаворити.

Попереду ще 3 тури національного шведського відбору, де визначать решту фіналістів на головне фінальне шоу 9 березня у Стокгольмі. Там і дізнаємось остаточно, чи вдасться українці пробитися на Євробачення-2024. Було б кумедно мати одразу кількох українських виконавців від кількох країн на конкурсі.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Слід зазначити, що це вже не перша спроба Марії підкорити Мелодифестивалену. У 2018 році вона також боролася за право представляти Швецію та посіла 9-те місце у фіналі. Тому співачка цілком здатна покращити цей результат.

Нагадаємо, "Євробачення" традиційно зіграло роль у поповненні родини Джамали: співачка чекає третього малюка

Як повідомляв "Знай.uа", "потрібний контраст": Андрій Данилко розповів, коли зніме чорну маску і перевдягнеться зі спортивного

Знай.ua писав, одна з сурдоперекладач Нацвідбору "Євробачення " любителька УПЦ МП? На її сторінці знайшли багато доказів