Відома голлівудська актриса і режисер Анджеліна Джолі в 2013 році зважилася на радикальний крок - вона перенесла подвійну мастектомію або видалення грудей.

Причиною став високий ризик розвитку раку молочної залози у майбутньому. Це було нелегке рішення для зірки, адже після операції їй довелося знову звикати до тіла.

Анджеліна Джолі в ролі Лари Крофт: скрін
Анджеліна Джолі в ролі Лари Крофт: скрін

Проте вже за два роки вона знову стала перед камерою - цього разу як режисер та актриса фільму "Лазурний берег", де знялася разом із тодішнім чоловіком Бредом Піттом. Їхні персонажі зіграли подружжя під час кризи відносин. Фільм містив кілька відвертих інтимних сцен, зокрема епізод, де Анджеліна з'являється оголеною у ванній кімнаті.

Як зізналася сама актриса, їй було досить незручно зніматись у такій сцені після нещодавньої мастектомії. Вона навіть розглядала можливість вирізати цей фрагмент із фільму. Однак вона вирішила залишити все так, щоб бути чесною перед глядачами.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Ви не можете просто викинути частину сценарію тільки тому, що вам зробили операцію або тому, що я і Бред одружені. Це було б нечесно", - сказала 48-річна актриса.

Анджеліна Джолі. Фото: скрін youtube
Анджеліна Джолі. Фото: скрін youtube

Джолі також зізналася, що їй було нелегко поєднувати ролі режисера та актриси, особливо у відвертих сценах із Піттом.

Переходити від режисера до вразливого персонажа, яким була її героїня було досить складно. Під час зйомок деяких інтимних епізодів вона навіть істерично плакала чи раптово кричала.

Нагадаємо, "люблю тебе ненавидіти" - найкращий ромком десятиліття: як Сідні Суїні та Глен Пауелл зробили шедевр

Як повідомляв "Знай.uа", крутіше мультивсесвіту в Marvel: актор зіграв 45 персонажів в одному фільмі

Знай.ua писав, "Дедпул" з Росомахою може врятувати Marvel від катастрофи: "Саме те, що потрібно"