Олександр Красюк, промоутер непереможного українського боксера Олександра Усика, нещодавно поділився своїми міркуваннями щодо можливого завершення спортивної кар'єри його підопічного .

Нагадаємо, що зараз Усік володіє титулами за версіями WBO, WBA, IBO та IBF. Але він має ще одну велику мету – завоювати титул The Ring і стати беззаперечним, абсолютним чемпіоном у цій ваговій категорії. Для цього йому потрібно перемогти британця Тайсона Ф'юрі.

Олександр Усик, скріншот: Youtube
Олександр Усик, скріншот: Youtube

На запитання, чи може Усік піти з боксу після такого поєдинку, Красюк відповів, що, ймовірно, Олександр втратить мотивацію продовжувати кар'єру. Адже у разі перемоги він досягне найвищих вершин у цьому виді спорту.

"Я не знаю. Що я можу сказати - у нього немає достатньої мотивації, тому що він досягне вищих висот. Що дасть йому додатковий стимул? Гроші? Я не впевнений", - заявляє Красюк.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Інші причини, такі як популярність, слава, спадщина, теж не зацікавлять Олександра, щоб той продовжував виходити на ринг.

Олександр Усик. Фото Instagram
Олександр Усик. Фото Instagram

Втім, Красюк закликає не випереджати події та зачекати на розвиток ситуації. Потрібно рухатися крок за кроком. Ми не знаємо, що Господь приготував для нас у майбутньому.

Нагадаємо, "не було такого": Олександр Усик після перенесення бою з Ф'юрі зізнався, чи вийдуть вони на ринг

Як повідомляв "Знай.ua", боксера-зрадника наздогнала карма - за Україну на рингу "заступився" узбек, любителя окупантів не врятував навіть наш прапор

Знай.uа писав, Майк Тайсон "знищив" Олександра Усика перед його боєм з Ф'юрі: "Не зможе бігати так довго"