Відомий у соціальних мережах український астрологічний експерт Олексій Кириченко знову поділився своїми прогнозами. Зірки підказали Олексію, що вже найближчим часом вся Україна забуде про жахіття війни і повернеться до мирного життя.

За словами Олексія Кириченка, гаряча фаза військових дій має припинитися вже у теплу пору року, а саме – у травні.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Олексія Кириченка на YouTube-каналі "Астро Світ".

Астролог Олексій Кириченко. Фото: скрін Ютуб
Астролог Олексій Кириченко. Фото: скрін Ютуб

Олексій Кириченко розповів, що для українських захисників буде сприятлива ситуація з другої половини-кінця зими 2024 року. Саме у цей період українці зрозуміють, що ми почали перемагати.

Популярні новини зараз
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Однак, повне припинення бомбардувань України варто чекати не раніше літа. Приблизно у цей період Україна та Росія домовлятимуться про мир, продовжив експерт.

Українські захисники, скріншот: YouTube
Українські захисники, скріншот: YouTube

Також він каже, що у період з 2025 по 2026 рік вирішуватиметься ситуація з Донбасом та Кримом. Кириченко впевнений, що всі ці території повернуться під контроль України, але не варто думати, що це буде одразу після закінчення бойових дій.

Крім того, за словами Кириченка, незабаром Путін перестане тиснути на росіян, вони самі матимуть змогу приймати деякі рішення.

Нагадаємо, у записах Ванги виявили пророцтво на кінець війни Росії проти України: "засвітився" 2024 рік.

Раніше повідомлялося, які продукти підготувати, якщо боїтеся масового голоду: вони не пропадають роками.

Також, які продукти підготувати, якщо боїтеся масового голоду: вони не пропадають роками.