Популярний блогер Богдан Беспалов заявляє, що нещодавно розлучене зіркове подружжя Олександр Волошин та Аня Тринчер знову возз'єдналися...

Більше того, чоловік нібито активно доглядає колишню дружину, задаровуючи її розкішними квітами. Однак, на думку Беспалова, Волошін не має щирих намірів повертатися до Ганни.

Анна Тринчер та Олександр Волошин, фото: Instagram
Анна Тринчер та Олександр Волошин, фото: Instagram

Він хоче таким чином остаточно зруйнувати її репутацію та кар'єру, адже співачка вже давно нікому не потрібна, а тримається на плаву хіба завдяки популярності в Instagram.

"Так буде відбуватися до того моменту, поки репутація Трінчера не буде повністю знищена. Тому що для Трінчер, напевно, не така важлива кар'єра, мізки не так добре працюють, а от серцеві справи. На що ви розраховуєте ? Думаєте, це кому цікаво? ", - заявляє він.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також Беспалов дорікає Трінчеру, що та й надалі потрапляє у пастки колишнього замість того, щоб зосередитися на кар'єрі. Хоча, з іншого боку, варто дивуватися слабкості жінки до емоцій і почуттів.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Якщо вірити словам блогера, шокуюче примирення Волошина та Трінчер виглядає скоріше цинічною грою з боку чоловіка, ніж щирим бажанням повернути кохану людину.

"Саша нічого не втрачає. Він вичавить тільки максимум", - додав блогер.

Нагадаємо, дружать з росіянами, романи заводять - потім ракети летять: Ганна Трінчер проїхалася українськими "крутиками"

Як повідомляв "Знай.ua", Волошин "втік"? Колишнього чоловіка Трінчер помітили в аеропорту дорогою до Мексики

Знай.uа писав, Ганна Трінчер злякала шанувальників фото під крапельницею: "Цього разу набагато гірше..."