Нещодавно колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо висловив припущення, що футбольна кар'єра Руслана Малиновського може страждати через надмірний вплив його дружини Роксани.

Проте сама дружина гравця обурилася таким твердженням.

Роксана Малиновська, фото: Instagram
Роксана Малиновська, фото: Instagram

"У мене з усіма гарні стосунки. Щоб я коли-небудь тренерам говорила, що робити... Я багатьом займаюся, але тільки не цим", - заявляє вона.

Вона висловила здивування, що хтось може вважати дружин футболістів "неосвіченими дурами", які втручаються в кар'єру чоловіків. Роксана не розуміє, чому досі існують такі стереотипи, попросивши не вірити в те, що пишуть журналісти.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Руслан зовсім не страждає ні у футболі, ні в особистому житті", - заявляє вона.

І справді, сам гравець італійського "Дженоа" продовжує демонструвати чудову гру. Останній матч проти "Аталанти" Руслан відіграв на полі всі 90 хвилин і відзначився забитим голом. Хоч команда і програла, пропустивши чотири м'ячі у свої ворота... від колишнього клубу.

Малиновський знаходиться у чудовій формі і аж ніяк не страждає ні від дружини, ні від футболу, виходячи з того, як він грає. Хоча все може бути зовсім інакше, але дізнатися ми зможемо лише тоді, коли сам Руслан розповість публіці про те, що з ним відбувається.

Роксана Малиновська, скріншот: Instagram Stories
Роксана Малиновська, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, у Німеччині зарізали юного баскетболіста: кричали про Україну та били ножем

Як повідомляв "Знай.uа", футболістам "Арсеналу" дозволили інтимну близькість прямо командних зборах: тренер придумав "хитрість"

Знай.ua писав, "куди йому поїхати?": колишня дружина зрадника Тимощука дізналася, що він "відмазує" свого сина від армії