Сонячне проміння нового часу засяяло на горизонті. Астролог Алакх Ніраджан, відомий своїми точними пророцтвами, поділився баченням майбутнього в інтерв'ю. Його слова вселяють віру в оновлення та перемогу.

Світ настане, за його словами, наступного дня після того, як Україна прийме смерть.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Його прозріння пов'язує темряву минулого з пробудженням нової свідомості: "Не бійтеся цього – козак-характерник ніколи не боявся смерті, він переможець, його ніхто не може здолати. Вся Україна зараз має позбутися страху і просто робити те , Що має робити".

На думку астролога, прийняття жертовності та подолання страху є ключем до перетворення. Україна має зробити це і тоді вона стане наставником для всього світу. Промені змін також торкнуться сусідньої країни-агресора. Астролог віщує зміну режиму в окупантів вже навесні 2024 року.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Він не може сказати, хто там залишиться і хто прийде на зміну колишньому режиму, але новий порядок, за його словами, посилить існуючі тенденції.

українські військові ЗСУ
українські військові ЗСУ

У травні 2024 року настане період Сонця, що означатиме народження нових еліт для України. Це буде чудовий період – справжні чудеса. Перемога, за його словами, прийде 2024 року. Головне – чи зможуть українці перетворити її на духовну перемогу та внутрішньо оновитися. Інакше буде знову війна та біда.

Нагадаємо, відомий астролог назвав конкретний місяць, коли Україна дізнається, що перемога близько

Як повідомляв "Знай.uа", у записах Ванги виявили пророцтво на кінець війни Росії проти України: "засвітився" 2024 рік

Знай.ua писав, скасування військового стану та повернення Криму: прогноз спадкової мольфарки для України