Деякі модниці вже холодними лютневими днями заздалегідь підбирають, комплектують і навіть доповнюють свій гардероб. Все заради того, щоб уже у квітні не "вдарити в бруд обличчям". Цього разу ми маємо дуже цікаве спостереження від найкращих модельєрів та стилістів про те, що буде модно вже цієї весни серед жінок.

По всьому світу жінки відкладають плани щодо придбання нових "косух", тепер дівчата хочуть куртку, яку колись носили американські власники ранчо та фермери,

Про це пише глянець Vogue.ua, а також публікує знімки з моделями.

Куртка тренда весни 2024 року, фото: Vogue UA
Куртка тренда весни 2024 року, фото: Vogue UA

Ця курточка колись була справжнім робочим одягом, виготовлялася із міцної тканини, мала місце для ременів та носіння інструментів. А ще вона – зручна та не сковує руху.

Популярні новини зараз
Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Куртка тренда весни 2024, фото: Vogue UA
Куртка тренда весни 2024, фото: Vogue UA

Можливо, саме тому і стала такою популярною. Тим більше що її легко вписати в гардероб. Наприклад, додайте до неї улюблені джинси – і отримайте практичний, вільний, розслаблений образ.

Поєднуйте її з напівпрозорими речами, взуттям на підборах та спідницями – і образ вийде кокетливим та жіночним.

Куртка тренда весни 2024, фото: Vogue UA
Куртка тренда весни 2024, фото: Vogue UA

Основні ознаки куртки фермера:

- Прямий крій,

- численні кишені,

- застібка-блискавка, що акцентує увагу на комірі.

Нагадаємо, Маша Полякова зізналася, з ким із відомих чоловіків сходила б на побачення: "Може залишитися і на ніч".

Раніше повідомлялося, у світі вперше померла людина від рідкісної хвороби – як це сталося.

Також, не тільки Jerry Heil з Alyona Alyona? Хто ще з українок може опинитися на "Євробаченні-2024", але від іншої країни.