Племінник легендарного Майкла Джексона Джаафар Джексон виявився його дивовижною реінкарнацією на екрані.

Про це свідчать кадри нового біографічного фільму "Майкл" від режисера Антуана Фукуа, який вийде у прокат у квітні 2025 року. Вони опубліковані в соціальній мережі Instagram, а деталі про зйомки в New York Post.

Майкл Джексон і Деббі Роу: скрін із соцмережі
Майкл Джексон і Деббі Роу: скрін із соцмережі

"У Джаафара кожен погляд, кожна нота, кожен танцювальний па - це Майкл. Він втілює Майкла так, як не зміг би жоден інший актор", - поділився враженнями продюсер стрічки Грем Кінг.

На одному зі знімків 27-річний Джаафар повністю перетворився на свого знаменитого дядька під час його виступу на церемонії MTV 1995 року. Така ретельно відтворена зачіска, одяг, рухи та манера триматися на сцені не залишають сумнівів – перед глядачами справжній Король поп-музики.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Для цієї роботи ми зібрали неймовірну команду фахівців, частина з яких особисто співпрацювала з Майклом. Але головне - це те, як Джаафар його втілює", - додав. 58-річний режисер Антуан Фукуа.

Майкл Джексон, скріншот: YouTube
Майкл Джексон, скріншот: YouTube

За його словами, після перегляду матеріалів зі зйомок деякі з членів знімальної групи не могли повірити в те, що це дійсно відбувається. І що у кадрі не справжній Майкл Джексон.

Нагадаємо, чоловік української актриси Міли Куніс водить 10-річну доньку на повідку: кадр потрапив до мережі та викликав паніку

Як повідомляв "Знай.uа", Дженіфер Лопес "вляпалася" у скандал за 5 млн доларів: виступила в Дубаї з путіністами на підтримку ЛГБТ+

Знай.uа писав, Анджеліна Джолі зізналася, як після видалення грудей зважилася здатися голою у фільмі: "Було б нечесно"