Колишня дружина відомого виконавця Олексія "Позитиву" Завгороднього Ганна Андрійчук нещодавно знову вийшла заміж.

Про це свідчать весільні фото у білій сукні, яку жінка оприлюднила на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. У підписі серії чорно-білих кадрів, на яких Ганна позує з фатою, вона обмежилася лише одним англійським словом.

Анна Андрiйчук. Фото: скрін youtube
Анна Андрiйчук. Фото: скрін youtube

"Revelation (одкровення)", - написала Андрійчук.

Хто саме став її новообраним чоловіком, так і лишилося таємницею. Втім, передплатники одностайно сприйняли публікацію як офіційне підтвердження другого шлюбу дизайнера та почали масово вітати її зі знаменною подією.

Популярні новини зараз
"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Попередній 8-річний шлюб Анни та зіркового музиканта Олексія Завгороднього розпався у 2021 році через розбіжності у поглядах та інтересах. Сама Андрійчук запевняла, що ставиться до розлучення спокійно та вважає це цілком нормальним явищем.

"Ми переросли один одного - це найголовніше, що трапилося в наших відносинах, чому ми розлучилися", - заявляла вона тоді.

Аня Андрійчук, фото: Instagram
Аня Андрійчук, фото: Instagram

Що Аня, що Олексій стали іншими дуже різними людьми протягом цього тривалого періоду.

Нагадаємо, Олексій "Позитив" Завгородній зізнався про те, як подолав сильну залежність: "З роками організм по-іншому реагує"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Позитива Аня Андрійчук розповіла, як пішла тріщина у відносинах із Завгороднім: "Ми плакали вдвох"

Знай.ua писав, "колишній" Дорофєєвої зізнався, чи зраджував він подрузі Каменських, будучи в шлюбі: "Все було"