Нещодавно канадські ЗМІ (Unilad) рознесли шокуючу історію про те, як за порадою екстрасенсу молодята скасували власне весілля, а заразом і розлучилися напередодні шлюбу.

Все почалося з того, що наречена вирішила влаштувати пишне весілля бюджетом 60 тисяч доларів. Однак коштів у молодої пари не вистачало. Тоді дівчина звернулася за порадою до екстрасенсу, який запропонував оригінальний хід – зобов'язати кожного гостя подарувати молодятам по 1200 доларів як весільний подарунок.

Вогонь на весіллі, скріншот: Youtube
Вогонь на весіллі, скріншот: Youtube

Однак ця ідея викликала обурення серед рідних та друзів. Погодитись на такі умови погодилися лише 8 осіб по всьому списку запрошених. Розлючена невдалою кампанією зі збору коштів, наречена не лише скасувала урочистості через "нестачу належного фінансування". Вона ще й розірвала заручини з коханим!

"На жаль, ми змушені були розлучитися через деякі недавні та непоправні проблеми у відносинах", - прокоментувала вона.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Тож абсурдна рада екстрасенсу обернулася для закоханих справжньою трагедією – несподіваною втратою один одного.

Свадьба, фото из соцсетей
Свадьба, фото из соцсетей

Ця історія ще раз доводить, що слід дуже обережно ставитись до порад так званих "фахівців".

Нагадаємо, згоріли живцем? Наречений і наречена спалахнули просто на весіллі, але вони продовжували йти за руки.

Як повідомляв "Знай.uа", жінка зробила багато пластичних операцій і в 61 рік вийшла заміж за 26-річного: крутіше Галкіна та Пугачової

Знай.uа писав, чоловік з двома дружинами захотів одружитися ще раз: весілля закінчилося бійкою та вигнанням