Новий тиждень лютого розпочнеться з інгресії Сонця на знак Риб. На зміну активності почне приходити філософське осмислення того, що відбувається, занурення у рефлексію.

Поєднання Венери та Марса в середині тижня зробить особливо активною сферу романтики та стосунків. Повний місяць у Діві 24 лютого принесе дуже багато "земної" енергетики, яка допоможе реалізувати давні плани, які раніше здавались ефемерними. Ця подія може висвітлити тут частину життя чи відносин, у яких час поставити крапку.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Тиждень чудово підходить для нормалізації особистих взаємин, це сприятливий період, для об'єктивної оцінки психологічної та сексуальної сумісності зі своїм партнером та прийняття рішення про можливість та необхідність подальшого продовження відносин. Тиждень також благоволіє новим любовним знайомствам, оскільки знайомства цього періоду здатні перерости у тривалі та перспективні стосунки. Що стосується успіхів на професійній ниві, поточний тиждень для Овнів не буде відзначений серйозними поліпшеннями. На роботі, швидше за все, буде суєтно, а відносини зі співробітниками можуть погіршитися, у кращому разі вони залишаться на колишньому рівні. Намагайтеся цього тижня приділити більше уваги своєму здоров'ю, остерігайтеся застудитися.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Тільцям тиждень обіцяє стабільність у сімейних відносинах, цей час чудово підходить для зміцнення подібних зв'язків. Також тиждень сприятливий для проведення ремонту та початку будівництва. В особистих відносинах протягом поточного тижня у власників вашого знаку зодіаку можлива поява деяких ускладнень. Пов'язано це буде, перш за все, з тим, що ви шукайте не простого почуття, а намагаєтеся отримати з стосунків особисту вигоду, навіть на шкоду вашій близькій людині. Також, у цей період, ви схильні завищувати важливість сексуальних контактів, що здатне призвести до випадкових і безладних зв'язків, проте нові знайомства цього тижня навряд чи призведуть до чогось серйозного.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У сімейних відносинах у Близнюків протягом поточного тижня ймовірні конфлікти, зараз ви надмірно наполегливі, що викликає невдоволення ваших родичів, а також кохану людину. Тим не менш, і родичі, і кохана людина намагатимуться виправдати ваші вчинки, причому кожен по-своєму. Як не дивно, але це здатне навіть породити конфлікт між ними і лише посилить обстановку. Варто пам'ятати, що причиною станете саме ви, і виключно ваша готовність піти на компроміс може допомогти уникнути конфлікту. Якщо ж сварки почнуться, то найкращим варіантом поведінки буде політика невтручання, оскільки спроби примирення лише піділлють олії у вогонь. Вдало складуться ділові поїздки та відрядження.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Раціональне ставлення до грошей цього тижня допоможе Ракам не лише уникнути втрати своїх заощаджень, а й покращити матеріальне становище. Радимо виключити можливість великих витрат і зосередитись на створенні міцної матеріальної бази. Не чекайте швидкого збільшення ваших доходів, проте розумне ставлення до грошей призведе до повільного, але стабільного зростання вашого добробуту. Протягом поточного тижня Ракам необхідно скоротити кількість поїздок, це може підірвати здоров'я, що негативно позначилося на вашому самопочутті. Астрологи радять вам перевіряти ще раз надходить інформацію, швидше за все вона не буде відповідати дійсності, також остерігайтеся пліток і інтриг по відношенню до вас.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Львова настає сприятливий тиждень для роботи над собою. Вдалий час для позбавлення від будь-яких шкідливих звичок та боротьби із зайвою вагою. У результаті, до кінця тижня, ви можете помітити, що стали акуратнішими і пунктуальнішими. Для максимального успіху у справах протягом усього тижня добре було б чітко організувати кожен свій робочий день і дотримуватися встановленого розпорядку. Дещо менш вдалий тиждень буде у тому, що стосується фінансових питань. У цей період Леви будуть надмірно марнотратні, готові витрачати великі суми на розваги та задоволення. Постарайтеся підходити до покупок і витрат більш раціонально, щоб уникнути утворення брехень у своєму бюджеті, також не захоплюйтеся азартними іграми.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Поточний тиждень чудово підходить для прояснення будь-яких сумнівних питань та загадок зі свого минулого. Можливо, вам стане доступною невідома раніше інформація, яка проллє світло на нинішній стан справ і зробить більшість ситуацій зрозумілими та зрозумілими. Зараз не найкращий період, для відвідування косметичних салонів та пластичних операцій. Протягом усього тижня намагайтеся особливо не виділятися, як би вам цього не хотілося. Не потрібно протиставляти себе авторитетним людям, оскільки ви швидше за все будете або не праві, або в меншості, а тому довести свою точку зору практично неможливо. Постарайтеся цього тижня зайнятися своїм внутрішнім світом, перебування на самоті здатне виявитися для вас дуже продуктивним.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Це період перевірки ваших друзів, протягом якого ви, мабуть, зрозумієте, хто з них справжній друг чи подруга. Цього тижня Терези будуть уважні до деталей, тому цей час також чудово підходить для створення довгострокових планів, аналізу перспектив розвитку та розрахунків на майбутні періоди. Протягом тижня, можливо, у вас виникатиме почуття самотності, ймовірно, незначний депресивний стан, пов'язаний з отриманням неприємних звісток. Радимо вам проявити максимум уваги до свого здоров'я та відкласти на час далекі поїздки та подорожі.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Протягом цього тижня Скорпіони зможуть визначитися з цілями, яких потрібно прагнути найближчим часом і ясно побачити шляхи їх досягнення. Це не станеться само собою, безпосередньо вам доведеться зайнятися аналізом того, що відбувається, для пошуку найбільш вірного шляху в досягненні бажаного результату. Тиждень чудово підходить для планомірної та послідовної роботи у досягненні особистих інтересів та реалізації своїх амбіцій. Результати можуть бути видні не відразу, проте через деякий час ви зрозумієте, що основа була закладена саме в цей період. У взаєминах із приятелями можуть виникнути ускладнення.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Стрільців настав період реалізації своїх бажань. Якщо ви давно про щось мріяли, то зараз чудовий час зробити перші практичні кроки для досягнення своєї мети. Однак не думайте, що результат буде швидким, але якщо почати реалізацію своїх планів цього тижня, то незабаром ви зрозумієте, що нехай і повільно, але наближаєтесь до бажаного. Протягом тижня вам не доведеться переживати за свою кар'єру, проте врахуйте, що зараз не найвдаліший час для спілкування з керівництвом та авторитетними людьми, оскільки в цей період ви дуже схильні переоцінювати свої сили та можливості.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Астрологічна ситуація протягом тижня чудово підходить для довгострокових інвестицій. Цього тижня ви можете або придбати акції, або просто відкрити депозитний рахунок у банку. Це також непоганий період, щоби взяти кредит на тривалий термін, а ось брати короткострокові кредити не потрібно. Планети рекомендують звернути увагу на своє сексуальне життя. Постарайтеся внести до неї ясність та стабільність, а головне зрозуміти, чого ви чекаєте від свого партнера. Протягом тижня для Козорогів ймовірні складнощі з навчанням. Особливо важко доведеться тим із вас, хто поєднують роботу з навчанням, вам може катастрофічно не вистачати часу.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Водоліїв настає період зміцнення подружніх відносин, сприятливий для прояснення питань, що цікавлять, і конструктивних бесід з коханою людиною. Можливо, багато хто з представників вашого зодіакального знака захочуть стабільності, з'явиться прагнення до офіційного оформлення відносин з партнером та переходу на новий, більш серйозний рівень. У деяких Водоліїв протягом тижня може виникнути спокуса завести любовний зв'язок на боці, проте такі дії з вашого боку швидше за все призведуть до проблем зі здоров'ям, до того ж зберегти своє захоплення в таємниці від інших, вам навряд чи вдасться.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Риб настав час планомірної та послідовної діяльності. Період, коли ви здатні працювати максимально продуктивно, переймаючи досвід у співробітників та оточуючих вас людей. Тиждень сприятливий для пошуку нового робочого місця, якщо ви, звичайно, у цьому зацікавлені. Протягом поточного тижня постарайтеся домогтися згоди у подружніх зв'язках, у спірних ситуаціях йдіть на компроміс, а з'ясування стосунків відкладете на вдалий період, зараз зірки будуть не на вашому боці. Це сприятливий період для піклування про здоров'я, однак, щоб досягти серйозних позитивних результатів, необхідно буде набратися терпіння.

Нагадаємо про гороскоп на лютий-2024 для всіх знаків Зодіаку: хвиля романтики Стрільців, пропозиції для Дів та поїздки Овнів.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.