Андрій Данилко, незважаючи на свою популярність, особисте життя тримає у величезній таємниці. У багаточисельних інтерв’ю він ухилявся в питаннях про своє життя. Проте відьма Марія Тиха зробила розклад на особисте Андрія Данилка та приголомшила викриттям.

Артист звик не афішувати особисте життя, тому Марія зробила розклад на те, чи є у нього шлюб, друга половинка чи навіть діти. Також вона подивилась, чи одружиться Андрій Данилко у майбутньому.

Андрій Данилко. Фото Youtube
Андрій Данилко. Фото Youtube

"Я не бачу тут шлюбу. Він чітко сфокусований на роботі. У нього робота - робота і все. Тут, судячи по картам, немає місця особистому життю у нього" – відповіла Марія Тиха на своєму каналі.

Однак вона вразила відкриттям про ймовірних позашлюбних дітей артиста. За її словами, у нього вони є, але він не знає про їх існування.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Андрію Данилку 50 років, але він, попри вік не був одружений жодного разу. Йому приписували багато романів з різноманітними знаменитими жінками. Серед них і Інна Білокінь – його сценічна мама. Їх спільні фото часто можна побачити у профілі зірок, але стосунки свої вони не коментують. Проте відомо, що Інна заміжня та має вже дорослу доньку.

Андрій Данилко, фото: Знай.ua
Андрій Данилко, фото: Знай.ua

Сам Андрій говорив не однократно, що просто не зустрів свого кохання всього життя. Проте достеменні подробиці особистого життя він тримає за завісою та нікому з публічності її не відкриває.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Сподіваюся, що знову чутиму...": співачка Камалія опинилася на лікарняному ліжку після операції

Раніше наш портал інформував, конфлікт між співачкою Анастасією Приходько та психологинею Наталією Холоденко набирає обертів:"Більше нічим похвалитися не може!"

Також портал Знай повідомляв, неймовірна Злата Огнєвіч знайшла для себе не менш неймовірного красунчика: "Буде підпал"