Відома українська співачка Світлана Білоножко розповіла чимало цікавих історій із життя свого покійного чоловіка Віталія – видатного музиканта та артиста.

За її словами, ще в молодості Віталій Білоножко викликав захоплення у багатьох дівчат і неодноразово через це бійки.

Віталій Білоножко, скріншот: YouTube
Віталій Білоножко, скріншот: YouTube

Зокрема, Світлана згадала курйозний епізод, коли її чоловік вступив у бій із експрезидентом України Віктором Ющенком через дівчину. Однак на той момент обидва ще не здобули визнання та слави – Віталій тоді ще не був Народним артистом, а Ющенко – главою держави.

"Він мені це розповідав. Говорив: "Найцікавіше, що всі його дівчата переходили до мене... Подивися". Він роздягався, а в нього там ножові поранення, там, там, там. Бійки були не на жарт", - розповідає Світлана.

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Віктор Ющенко, скріншот: Youtube
Віктор Ющенко, скріншот: Youtube

Згодом, вже після набуття популярності та слави, Віталій Білоножко помирився з Віктором Ющенком. Більше того, колишній президент навіть відвідував дні народження музиканта. Його всі любили. На 65-річчя всі президенти прийшли. Світлана заявляє, що дуже приємно було, бо всі вони прагнули торкнутися його тепла та доброзичливості, відчути ту неповторну ауру.

Вона наголосила, що навіть у зрілому віці талант та харизма Віталія продовжували залучати жінок.

Нагадаємо, ні кола, ні двору? Віктор Ющенко втратив газовий бізнес після санкцій проти Єрмолаєва

Як повідомляв "Знай.uа", Павло Зібров знайшов, як розважитися і вирушив до військових: "Велика віра в Перемогу"

Знай.ua писав, Бєдняков закликав українців більше донатити, але отримав "ляпас": "Люди вже давно намагаються вижити"