Зірка "Піратів Карибського моря", актор Кевін Макнеллі, опинився в центрі скандалу минулого тижня, коли його заарештували за звинуваченням у домашньому насильстві.

Цей несподіваний поворот подій призвів до скасування його участі у щорічній фан-конвенції Gallifrey One, яка мала відбутися у Лос-Анджелесі. Про це розповіли на Mirror.

Кевін Макнеллі / фото: Mirror
Кевін Макнеллі / фото: Mirror

МакНеллі, відомий своєю роллю у популярному серіалі "Доктор Хто", а також у всьому улюбленому фільмі про Джека Горобця, був затриманий у п'ятницю напередодні свого запланованого виступу на заході.

Після арешту його випустили під заставу 40 000 фунтів стерлінгів. Актор має постати перед судом наступного місяця.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

За даними поліції Лос-Анджелеса, Макнеллі підозрюється в тому, що він "завдав травм, які викликали травматичний стан його справжньої або колишньої дружини, співмешканця або батька дитини".

Кевін Макнеллі / фото: Daily Mail
Кевін Макнеллі / фото: Daily Mail

Інформація про ймовірну жертву не розголошується з міркувань конфіденційності.

Повідомляється, що дружина актора, також актриса Філліс Логан, заперечує, що знала про його арешт. Пара, яка співпрацювала над серіалом "Аббатство Даунтон", знаходиться у шлюбі з 2011 року.

Також наш портал інформував, у метро сталася стрілянина: одна людина загинула, є поранені

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що " Умка" знову на волі: чому один із найвідоміших в Україні "злодіїв у законі" залишив СІЗО

Вам буде цікаво дізнатися, чи надто багато лисих: копи затримали перукаря, якого випадково розкрили у злочині