Фінальний етап війни та політичні зміни, які можуть стати каталізатором для майбутнього всієї України, передбачає карпатський моль фар Богдан Ведун. Мольфар спромігся визначити, що Україна може відчути значні політичні зміни.

Він бачить, що до кінця року Україна може стати на поріг вибору нового президента, що відбудеться на тлі великих викликів, корупційних скандалів, які вимагатимуть радикальних змін уряду та спаду морального стану населення.

Об этом стало известно благодаря новому видео на YouTube-канале "Український Молитовник".

Однак він вважає, що це буде період очищення та відновлення, де кожен голос зможе вплинути на майбутнє України. Мольфар також передбачає важкі місяці через неможливість прориву оборонної лінії:

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Проте стабільність і сила духу України підкреслюється як ключ до витримки.

Зусилля зменшення обстрілів через посилення оборони принесуть плоди, сприяючи деокупації території, соціально-економічні перспективи.

З оптимізмом мольфар говорить про економічне відновлення та розвиток, наголошуючи на важливості єдності українців. За його словами, вступ до ЄС та НАТО буде значним кроком уперед, надаючи нові можливості для зростання.

Пророцтво мольфару містить також передбачення про втрату території, а також про остаточне повернення Криму, Донецька та Луганська під контроль України.

Мольфар, скріншот: YouTube
Мольфар, скріншот: YouTube

– Перемога над Росією можлива з можливим продовженням війни до середини року, але точні умови та дати перемоги залишаються невизначеними, наголошуючи на важливості віри та єдності, – зазначає Богдан Ведун.

Насамкінець мольфар закликає до щоденної молитви за перемогу і мир, нагадуючи про силу віри у найважчі часи.

Нагадаємо, "Козак ніколи не боявся": астролог передбачив перемогу України у 2024 році, але лише після "смерті".

Раніше повідомлялося, що тарологиня Хомутовська пояснила, коли окупанти можуть піти з України: "Можуть сказати, що помер сам...".

Також, магнітні бурі у лютому: коли чекати погіршення самопочуття.