Користувач соціальної мережі Х поділився цікавим та трохи моторошним відео, де жінка "в рожевому" займається тим, що відмиває могилу невідомої померлої дами з ім'ям Б'єнвеніда, що іспанською означає "Ласкаво просимо".

Як ви вже могли здогадатися, ситуація незвичайна, проте українцям таке відео сподобалося.

Дівчина у рожевому відмиває могилу / фото: скріншот TikTok
Дівчина у рожевому відмиває могилу / фото: скріншот TikTok

На кадрах видно, як мила молода дівчина абсолютно безкоштовно, як каже вона, відмиває стару та брудну могилу на цвинтарі.

Втім, такий підхід вже давно популярний у соціальних мережах, де як релаксацію люди знімають ролики з відмиванням всього, починаючи від машин та підлог, і, як тепер уже відомо, закінчуючи могилами.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Суть даних відео у тому, що це приємно дивитися. Як на те, що з першого погляду здається тим, що давно вже час викинути на смітник, перетворюється на щось нове, ідеальне і не зачеплене.

@_the_clean_girl

I cleanee an abandoned grave at night 👻🪦 #scrubdaddy #scrubdaddypartner

♬ original sound - The Clean Girl

До того ж дівчина запитує:

"Що трапилося? Як це могила могла стати такою брудною? Хто похований тут? Що вбило цю жінку?"

Досить забавно, що багато людей, заглядаючи на цвинтар, задають собі ті самі питання, що й дівчина у відео. Насправді, незважаючи на щорічний день в Україні, коли всі мають відвідувати могили своїх померлих, багато могил залишаються поза увагою.

Згодом вони починають виглядати, м'яко кажучи, не дуже — заростають бур'янами, покриваються брудом чи взагалі губляться у землі.

Коментарі під відео / фото: скріншот Х
Коментарі під відео / фото: скріншот Х

Ось українці у коментах під відео пожартували, сказавши, що після перегляду ролика у них теж прокинулося бажання піти та щось відмити на цвинтарі. Мабуть, цей незвичайний підхід до релаксації став своєрідним натхненням для деяких.

Нагадаємо, хлопчик народився з аномально великою мовою - лікарі провели унікальну операцію

Раніше ми писали про те, що племінник Майкла Джексона "відродив" легендарного співака: ніхто не міг повірити своїм очам

Крім того, Знай.ua повідомляв, " Команди не було, нехай гниє": у російській в'язниці українців мучать голодом та цвяхами по тілу вирізають "Z"