У Китаї весілля перетворилося на неймовірну драму, коли наречений показав відео, на якому його наречена зраджувала його.

Однак ще більшим шоком стало те, що вона робила це із чоловіком своєї вагітної сестри. Згідно з повідомленням на сайті LAD Bible, чоловік випадково застав коханців, коли тестував камеру відеоспостереження, яку він встановив у їхньому будинку.

Зрада на весіллі, скріншот: TikTok
Зрада на весіллі, скріншот: TikTok

У цей час він побачив зраду своєї нареченої. Однак він вирішив почекати до дня весілля, щоб помститися їй перед усіма друзями та родичами. Перш ніж публічно показати відео, наречений голосно вигукнув: " Ви думали, що я про це не знав? " У відповідь наречена кинула в нього свій букет квітів, а гості попрямували до них, намагаючись стати між парою і розвести їх.

Це відео моментально стало вірусним і спричинило багато суперечок та жвавих дискусій серед користувачів інтернету. Однак більшість схвально відгукнулася про вчинок нареченого, вважаючи, що він влаштував гідну та справедливу помсту за зраду.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Зрада на весіллі, скріншот: TikTok
Зрада на весіллі, скріншот: TikTok

"Люди всіх культур більше не ставляться до зради легковажно, мені це подобається", "У неї вистачило нахабства розсердитися, ніби вона жертва" , - пишуть користувачі в коментарях.

@koolprince33

Cheating bride #chinese #chinestiktok #usa #worldtiktok #vira

♬ original sound - Kool Prince

Нагадаємо, екстрасенс "скасувала" весілля клієнтки, порадивши їй шалену ідею : "На жаль, ми..."

Як повідомляв "Знай.ua", згоріли живцем? Наречений і наречена спалахнули просто на весіллі, але вони продовжували йти за руки.

Знай.uа писав, жінка зробила багато пластичних операцій і в 61 рік вийшла заміж за 26-річного : крутіше Галкіна та Пугачової