Колишній охоронець легендарного американського співака Майкла Джексона на ім'я Метт Фіддес, який свого часу пропрацював із поп-іконою понад 10 років, нещодавно дав інтерв'ю відомому подкасту "The Stephen Sully Study".

У ньому він поділився цікавими подробицями про першу пластичну операцію зірки, а саме – її причинами.

Майкл Джексон і Деббі Роу: скрін із соцмережі
Майкл Джексон і Деббі Роу: скрін із соцмережі

За словами Фіддеса, Майкла з дитинства часто дражнили через "королівський" розмір його носа. І найбільше в цьому "відзначився" батько музиканта: "Він говорив, мовляв, ти не від мене це успадкував, а від матері, у моїй родині таких носів немає". Саме такі фрази, за твердженням охоронця, поранили Джексона найбільше.

Однак реальною причиною для ринопластики, яку Майкл здійснив у 1979 році, стала випадкова травма під час танцювальних тренувань. Адже Джексон, за словами Фіддеса, щодня танцював у середньому близько 3 години на день, відпрацьовуючи неймовірно складні елементи – наприклад, послідовність із 50 оборотів.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Саме при виконанні одного з таких трюків співак упав та зламав ніс. І він вирішив скористатися нагодою, щоб при операції з наркозу заразом і зменшити його розмір.

Ліза Марія Преслі та Майкл Джексон
Ліза Марія Преслі та Майкл Джексон

Коментуючи поширені чутки про те, що Джексон здійснював пластичні операції неодноразово протягом життя, Фіддес зізнався, що ніколи особисто не розмовляв на цю тему зі співаком.

"Для нього було важливо підтримувати певний імідж - адже за ним стояли потужні звукозаписні компанії, які вкладали в Джексона мільярди доларів", - підсумував Фіддес.

@steven.sulley

Replying to @Matthew Lynch The #story behind #michaeljackson & his nose with @MATT FIDDES - #MattFiddes #MJ #StoryTime

♬ Solas X Interstellar - Gabriel Albuquerqüe

Нагадаємо, у Counter-Strike 2 несподівано з'явився Майкл Джексон, неповторний "пік"

Як повідомляв "Знай.uа", племінник Майкла Джексона "відродив" легендарного співака: ніхто не міг повірити своїм очам

Знай.ua писав, екс-дружина покійного Елвіса Преслі розкрила таємницю, навіщо Майкл Джексон зійшовся з її дочкою