Українська співачка, радіоведуча Оля Цибульська продовжує радувати шанувальників своїми жартівливими відео, цього разу вона розповіла, чи варто заглядати до паспорта жінці.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм співачка поділилася, чи означає вік жінки у стосунках, і зізналася скільки їй років.

Оля Цибульська, фото Знай.ua
Оля Цибульська, фото Знай.ua

Хлопці, запам'ятайте - насправді вік жінки нічого не означає, тому що найкращі мелодії виконуються на старих скрипках, - заявила зірка.

Наприкінці відео Оля поправила свій жакет з хутра на грудях і висунула язик.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Оля Цибульська. Фото: Instagram
Оля Цибульська. Фото: Instagram

Шанувальники люблять ці короткі жартівливі відео, тому користуються популярністю в мережі. Артистка не втомлюється знімати щоразу нові відео для шанувальників. пікантна тема віку торкнулася багатьох, і вони залишили свої коментарі.

Оля Цибульська. Фото: Instagram
Оля Цибульська. Фото: Instagram

"Вік у паспорті це лише цифра, а вік має бути в голові і неважливо хто старший, хто менший. Оля, тобі до старої скрипки, ще як мідному тазику, ти ще молода і красива дівчина", "Мені 28-му, але думаю, хто в паспорті написав 47", "Мені 35, але чомусь у паспорті 56... До чого б це?", - написали у коментарях.

Нагадаємо, що Оля Цибульська відверто зізналася, чи була вона коханкою Дзідзьо: "Можемо притиснути одне одного".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська розповіла про сніданки з олігархом: "Це все робилося власноруч".

Також стало відомо, що Оля Цибульська зізналася, що у її еротичних снах немає чоловіка: "Третій день, лежу серед галушок".