Останні дні лютого будуть напруженими у зв'язку з дисгармонійними аспектами Сонця, Марса та Юпітера.

27 лютого квадратура Марса та Юпітера провокуватиме агресію та нетерпимість. Перші числа березня порадують нас гармонійним аспектом Сонця та Юпітера, який позначиться найкращим чином на діловій сфері.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Начальство будь-якого рангу буде незадоволеним, якщо ви спробуєте змінити графік роботи, запропонувати свіжі, нетрадиційні рішення або впровадити незвичайні методи. Цей тиждень є несприятливим для координації громадських заходів, підтримки дружніх відносин, відвідування дитячих свят або участі в організаційних зборах та зборах коштів. Коли астрологічні обставини складаються так само як цього тижня, події навряд чи пройдуть так, як передбачалося. Зосередьтеся та подумайте, які дії можуть виявитися ефективними, а які – ні.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

У Тельців виникне бажання покращити свій соціальний статус, професійні навички, інтелектуальні досягнення чи матеріальне становище. Це може бути пов'язане з занепокоєнням чи невдоволенням, або ж з поведінкою оточуючих. Чим би не були викликані ваші амбіції, якщо вам важко їм чинити опір, зробіть все можливе, щоб звести збитки до мінімуму. Направте свою енергію на наполегливу роботу, результати якої, зрештою, перетворять ваші претензії на реальність. Будьте готові продемонструвати начальству свої знання чи навички.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У нинішній астрологічній ситуації для Близнюків неможливо визначити, яке враження ви справляєте, особливо на керівництво і представників влади. Навіть за відсутності будь-яких видимих ​​причин вас можуть вважати нерішучою або загадковою людиною. Це не страшно, за винятком тих випадків, коли потрібно, щоб оточуючі не помилялися на ваш рахунок. Тиждень несприятливий для пошуку духовного керівництва, прийому нових ліків та подорожей по воді.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ваші спроби розібратися в ситуації, що склалася, цього тижня зустрінуть непереборну перешкоду. Відкладіть дослідження, пошуки та силові ігри до кращих часів. Період несприятливий для роздумів про минуле, виплати боргів, занять психоаналізом та здійснення проектів, пов'язаних із відновленням та реконструкцією. Ваше самовладання та влада викличуть боязкість чи заздрість у оточуючих. Не варто навмисно будити в людях недобрі почуття, але якщо вони виникли, нічого не вдієш.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Коли астрологічні обставини складаються для вашого знака подібно до цього тижня, ви навряд чи зможете керувати своїм життям. Ваш звичайний розпорядок чи плани порушить погода чи інші зовнішні чинники. Зараз ви не можете подолати перешкоди або взяти їх під контроль. Спробуйте пристосуватися до незвичного порядку речей. Можливо, вас охопить жага до свободи чи незалежності, що може бути спровоковано взаємини з друзями чи колегами по роботі.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У цей період наполеглива робота, організація та планування співслужать Дівам добру службу. Якщо ви раніше вели справи іншим чином, тепер у вас з'явиться потреба змінити свої звички. Ви зможете вплинути на обставини або контролювати їх, але зобов'язані все зважувати і брати на себе відповідальність. Цей тиждень може здаватися вам більш безрадісним, ніж зазвичай, або дійсно бути таким. Розлад посилюється, вас долають проблеми, які раніше ви вважали незначними. Головне – неухильно рухатися вперед. Відмовтеся від постійних задоволень. Зосередьтеся на невідкладних справах, не сподівайтеся на негайний результат – і нагорода чекає на вас у майбутньому.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цей тиждень призведе до обставин, здатних кинути виклик або змінити деякі сфери вашого життя, якими раніше керували традиції, правила, вказівки та обмеження. Якими б не були подібні регулятори, період, коли планети, розташовані подібним чином по відношенню до зодіакального знаку Терези, може зажадати від вас заново оцінити і, можливо, навіть докорінно змінити їх. Сфера ваших нинішніх обов'язків може зазнати суттєвих змін. Наприклад, ви можете прагнути нових ідей і методів у виконанні своїх обов'язків або намагатися застосувати ці нові ідеї та методи, щоб успішно вписатися в систему, не порушуючи її основної структури.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Зростає потреба досягнення ідеалів. Це час духовного піднесення, сплесків натхнення. Але яким чином це станеться і як вплине на вас – поки що неясно. Вплив планет порушує існуючий стан речей, ви високою мірою залежите від обставин, над якими не владні. Свобода у вираженні релігійних, політичних та інших ідеалів зникає. За великим рахунком, у такі періоди оточуючі приймають рішення або роблять вчинки, а вам залишається лише реагувати на них.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Коли зіркова обстановка складається для представників вашого зодіакального знака таким чином, як зараз, вам може бути можливість досягти успіху за допомогою фізичних зусиль. Якщо зважити на ексцентричний характер нинішніх обставин, у вас з'явиться шанс зайнятися незвичайною або нетрадиційною роботою або діяльністю. Цей період здатний принести можливості, пов'язані з технікою та обладнанням, комп'ютерами, спортом, ризикованими угодами та комерційними підприємствами.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цей тиждень привносить для вашого знака Зодіаку позитивну енергію в обставини, які ведуть до успішного досягнення керівного посту або керівної роботи. Крім того, вам може трапитися нагода застосувати результати колишньої роботи та тривалого планування або ж набути навичок, які принесуть помітний успіх у майбутньому. Не слід упускати шанси, пов'язані з бізнесом та застосуванням нетрадиційних методів чи ідей у ​​рамках традиційних систем.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Водоліїв протягом цього тижня творчість розвивається незвичними шляхами, а натхнення можуть викликати водойми та водне середовище в цілому. У цей період можливі події, що покращують ваше емоційне життя, допомагають вам досягти бажаного, сприяють зростанню свідомості та чутливості. Підтримку може надати жінка, яка має важливу роль у вашому житті. Випадкова зустріч або знайомство здатне призвести до створення сім'ї, здобуття нового житла або поліпшення нинішніх житлових умов, а також виникнення більш міцних емоційних зв'язків і зобов'язань.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Чекайте на події, які збудять вашу уяву і дозволять вам досягти більш високого рівня мислення і самовираження. Існує ймовірність, що вам вдасться надихнути оточуючих своїми задумами та ідеями або зустрітися з тими, хто надихне вас. У будь-якому випадку ситуація сприятлива, оскільки ви зумієте отримати з неї користь. Цілком ймовірні подорожі, особливо водні. Існує можливість покращення ваших перспектив у бізнесі та літературній творчості, танцях, у сферах, пов'язаних з медициною та благодійними установами.

Нагадаємо про гороскоп на лютий-2024 для всіх знаків Зодіаку: хвиля романтики Стрільців, пропозиції для Дів та поїздки Овнів.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.