Астрологи розповіли про найбільш сумісні пари за знаком Зодіаку, а також про особливості стосунків зі знаками зодіаку різних стихій.

Вони запевняють, що певні закономірності простежуються у тому, як виявляють кохання представники різних стихій. Проаналізувавши цей аспект, можна зрозуміти, який тип відносин підходить вам найбільше.

Пара закоханих. Фото: скриншот Youtube
Пара закоханих. Фото: скриншот Youtube

З ким ви найбільше сумісні за знаком Зодіаку

Як люблять вогняні знаки - Овен, Лев та Стрілець

Ці люди швидко і необережно стрибають у стосунки, люблячи всепоглинаюче і пристрасно. Вогняні знаки чекають вірності та відданості, не озвучуючи при цьому, що саме вони вкладають у ці поняття. Згодом до них приходить мудрість балансу, в якій вони підтримують пристрасть та тепло.

Закохані, фото: Pinterest
Закохані, фото: Pinterest

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як люблять земні знаки - Телець, Діва та Козеріг

Ці люди підходять до відносин дуже серйозно, іноді надто раціоналізуючи кохання. Їм передусім потрібно збалансувати природне прагнення статусу, влади та матеріальної стабільності і менш властиве їм прагнення абстрактного щастя і любові. Земні знаки в будь-якому випадку аналізуватимуть ситуацію, зважуватимуть плюси та мінуси, розглядатимуть перспективи спільного майбутнього, що може зайняти певний час.

Як люблять повітряні знаки - Водолій, Близнюки, Ваги

Представники цього знаку вірять у непорушність кохання і "поки смерть не розлучить нас". Вони відрізняються своїм умінням приймати партнера таким, яким він є, даючи простір для самовираження та зростання. Для повітряних знаків дуже важливим є інтелектуальний аспект відносин та взаєморозуміння не лише на духовному, а й на психологічному рівні.

Закохані, фото: Pinterest
Закохані, фото: Pinterest

Як люблять водні знаки – Рак, Скорпіон та Риби

Основою кохання вони вважають відданість. Вступаючи у відносини, водні знаки надають їм пріоритету в емоційному плані, хоча рідко говорять про це відкрито, адже для них це цілком очевидно. Водночас, у водних знаків високі очікування, які непросто задовольнити. А здобувши свій ідеал, вони максимально віддаються людині і навіть не дивляться на інших. Водночас водні знаки не забувають образи і майже ніколи не прощають зради.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Нагадаємо, що ось це сильний тиждень: чотири знаки Зодіаку, з якими лютий попрощається щастям і успіхом.

Раніше ми повідомляли, що успіх прийде, можна навіть не напружуватися: 4 знаки Зодіаку, за якими удача буквально женеться.