Відомі українські ведичні астрологи Ганна та Олексій Суханови склали прогноз для України на березень 2024 року. Цього разу наші читачі дізнаються, що чекає на українців на початку весни, а також які події відбуватимуться протягом березня не лише в нашій країні, а й у всьому світі.

Свій прогноз Анна та Олексій Суханови опублікували в одній із соціальних мереж.

Астролог, скріншот: YouTube
Астролог, скріншот: YouTube

Що чекає на Україну в березні

В астропрогнозі війни, який виходив у астрологів перед Новим роком, вони писали наступне: "З 10 березня 2024 року по 28 квітня 2024 року - напружений період, але продуктивніший. У цей час може прискоритися надходження фінансових ресурсів в Україну, можливо, збільшення відвідувань У військовій сфері також може початися позитивна динаміка, що може стати основою для стратегічних успіхів України…"

У березні, на їхню думку, не буде якихось здобутків на полі битви з боку України. Навпаки, можливо, у якихось напрямках росіяни намагатимуться посилити наступальні дії. Однак малоймовірно, що вони матимуть якийсь стратегічний успіх. Цей місяць важливий у тому сенсі, що вже може створити ґрунт для досягнень у наступних місяцях.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Плюс, ближче до кінця березня, приблизно до 21 числа, може зростати можливість різних форс-мажорних, несподіваних ситуацій, які спочатку можуть сприйматися як ще один стрес, але насправді вони будуть важливим моментом для зміни ситуації та прискорення всіх військових процесів.

ЗАЕС. Фото: Youtube
ЗАЕС. Фото: Youtube

Ситуація із ЗАЕС також залишатиметься стабільною. Можливі якісь провокації та невеликі порушення у роботі, проте без серйозних наслідків.

У березні підвищується ймовірність проблем із зв'язком, технікою, проводами, інформаційними сервісами, логістикою, а також банківськими та бізнес-операціями. Ця тенденція може спостерігатися не лише в Україні.

У березні можуть виникнути проблеми, пов'язані з паливом. Особливо із 15 березня. Наприкінці місяця, 25 числа, на нас чекає Місячне затемнення.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Підсумок лютого

У прогнозі на лютий експерти говорили, що не варто очікувати на якісь стратегічні успіхи у військових діях - як з боку України, так і з боку Росії. Україна продовжуватиме перебувати у стані поступового акумулювання ресурсів.

Однак у політичному плані у лютому варто очікувати збільшення підтримки України з боку наших партнерів, а також збільшення військової та фінансової допомоги. При цьому сама політична атмосфера як всередині України, так і в інших країнах, а також у міжнародних організаціях буде насичена новими яскравими конфліктами.

Загалом, за словами астрологів, у лютому було складно досягати угод та йти на поступки та компроміси. У зв'язку з цим варто було очікувати збільшення різних протестних настроїв у різних частинах світу. У лютому також варто було очікувати на активізацію різних військових дій не лише в Україні, а й у світі. Крім того, зросла ймовірність різних землетрусів.

Землетрус, фото з відкритих джерел
Землетрус, фото з відкритих джерел

"Ми бачимо, що лютий пройшов загалом, як ми й описували. У військових діях, як з боку України, так і з боку Росії, немає жодних важливих стратегічних успіхів. У Росії є тактичний успіх, якщо його можна так назвати, у вигляді захоплення Авдіївки. Витрачено на це стільки ресурсів, що навіть самі росіяни у своїх пабликах шоковані і порівнюють, що на це захоплення пішло більше ресурсів, ніж у СРСР під час війни в Афганістані", - кажуть Суханови.

Вони додали, що протягом місяця ситуація з надходженням військової допомоги теж не дуже змінилася, порівняно з минулим місяцем: "Ми говорили, що з 16 січня 2024 року по 10 березня 2024 року - напружений період. Цей період продовжить процеси надходження та накопичення ресурсів , але з можливими затримками та уповільненням Ми бачимо, що основний і ключовий пакет військової допомоги, який знаходиться в США, поки що не був прийнятий, є різні інші надходження, однак їх неможливо порівняти з тим, що прийде після затвердження основного пакета допомоги США”.

Нагадаємо, 13 знак Зодіаку Змієносець: дати народження, характер та історія появи.

Раніше повідомлялося, що окупанти зосередять ракетні удари на 4-5 областях: екстрасенс попередила про небезпечні дні в березні.

Також, якщо любити, то тільки їх: яка пара підійде вам за знаком Зодіаку.