Учасниця 10-го сезону "Холостяк" Аліна Ляшук, яка у 2021 році отримала звання "Міс Інстаграм" на конкурсі "Міс Україна", потрапила до ганебної ситуації у Львові.

Дівчину та її супутника оштрафували на 400 гривень у трамваї за проїзд без закомпостованого квитка.

Аліна Лящук. Фото: Youtube
Аліна Лящук. Фото: Youtube

Як виявилося, побачивши контролерів, пара намагалася на очах у контролерів закомпостувати квитки. Про інцидент розповіла сама блогер та модель.

Є кілька нюансів. Перше - квитки у дівчини були, тільки вона не встигла їх закомпостувати, і друга - з контролерами вони зайшли до трамвая одночасно. Так стверджує дівчина, про це розповіла дівчина у своїх соц. мережах та опублікувала відповідне відео.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Аліна Лящук. Фото: Youtube
Аліна Лящук. Фото: Youtube

Це була найдорожча подорож на трамваї, — пожартувала Аліна і в подробицях розповіла свою історію.

У мережі дівчині поспівчували та зізналися, що потрапляли в аналогічні ситуації.

"У Львові в трамваях і тролейбусах, діє така система, купила квітку відразу повинна її закомпостувати, інакше вона не дійсна, є ще оплата через Приват24", "У Києві мене штафанули за те, що не компостнула квиток просто щоб ви розуміли, купила квиток збираюся компостити, а вона забирає квиток і каже штраф", "О-о у мене була ідентична ситуація, і цей кондуктор" , - написали в коментарях до відео.

@lionilall

Це нормально ходити з кип’ятком в транспорті, на робочому місці? #ситуація #львівтікток #контролер #жиза😂 #хо #хочувреко #трендитікток

♬ оригінальний звук - ALINA LIASHUK

Нагадаємо, що колишня холостяка-пілота Макса Михайлюка звернулася до психіатра із концтаборів: "Ніколи не дивилася фільмів жахів".

Раніше ми повідомляли, що Аліна Ляшук із 10 сезону "Холостяка" захистила Алекса Топольського після скандалу: "Ви йшли на шоу".