У німецькому місті Магдебург стався унікальний випадок, який привернув увагу наукової спільноти. Як повідомляє видання The Guardian, один із місцевих жителів отримав неймовірну кількість щеплень від COVID-19 – цілих 217 разів.

Причому, незважаючи на масштабну вакцинацію, у чоловіка не спостерігалося жодних побічних ефектів, а також не було виявлено ознак зараження коронавірусом. 62-річний громадянин заявив, що мав "особисті причини" для отримання множини доз вакцини. Проте деталі він не розголошує.

Коронавірус. Фото: скрін youtube
Коронавірус. Фото: скрін youtube

Його історія привернула увагу вчених із Університету Ерланген-Нюрнберг після публікації у місцевій газеті.

"Ми зв'язалися з ним і запропонували пройти різноманітні обстеження в нашому медичному центрі. Чоловік виявив зацікавленість та погодився на участь у дослідженні", – розповідає доктор Кіліан Шобер.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

За його словами, команда отримала офіційне підтвердження факту отримання пацієнтом 134 щеплень, причому з використанням 8 різних вакцин. Дослідники ретельно вивчили попередні аналізи крові чоловіка, а також узяли нові зразки після чергових щеплень.

Коронавірус. Фото: скріншот youtube
Коронавірус. Фото: скріншот youtube

"Той факт, що, незважаючи на надзвичайну гіпервакцинацію, не виникло жодних помітних побічних ефектів, вказує на хорошу переносимість препаратів самим організмом", - зазначив доктор Шобер.

Нагадаємо, смертельний вірус дістався всіх материків: масова загибель не за горами

Як повідомляв "Знай.ua", підслухав сімейні секрети і розбагатів: американець використав дружину, щоб зірвати куш у 1,76 млн доларів

Знай.uа писав, купили будинок, але він виявився з "подарунком": непроханий сусід відмовився залишати житло