Дружина актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія народилася і довгі роки жила в Росії, але зараз активно підтримує Україну та засуджує моторошну війну.

У Instagram жінка часто ділиться своїми переживаннями та думками. Якось дружина артиста розповіла історію про те, як до них з подругою підійшов незнайомець і раптово запитав, чи вони сестри, бо їхні очі здалися йому однаковими.

Наталія Казаніна, фото: Instagram
Наталія Казаніна, фото: Instagram

Жінка йому відповіла, що хоч вони сестри не по крові, але все ж таки рідні. Так вона дійшла висновку, що з приходом війни всі українці стали ближчими. Це єдиний плюс, що знайшла Наталія.

[quote author=""]"Ті, хто залишився, хто буквально з тобою, поруч, стали рідними. Рідними людьми з однаковими очима. Очами, які чекають лише миру та перемоги", - заявила дружина Казаніна.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Степан Казанін з дружиною. Фото: скрін youtube
Степан Казанін з дружиною. Фото: скрін youtube

Але незважаючи на цю дивовижну згуртованість українського народу, війна та її наслідки позбавили людей багатьох речей і навіть життів. А втрату близьких, як зазначила Казаніна, не поповнити.

"Рік війни змусив нас багато втратити... Зруйнував наші плани, наші життя, забрав сон і спокій... Розкидав близьких і друзів по різних країнах... І це найбільша втрата, яку ніяк не відшкодувати", - написала вона .

Нагадаємо, що дружина Казаніна з "Квартал 95" розповіла, як їй із сином не було чого їсти: " На сніданок - молоко, добре не прокисло".

Раніше ми повідомляли, що дружина Степи Казаніна з "Квартал 95" розповіла про велику брехню росіян: "Ви воюєте зброєю".