Популярна українська співачка та блогерка Ганна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників у соцмережі Instagram.

Ганна Трінчер, як і інші українські знаменитості, намагається допомогти рідній країні своїми силами та активно виступає на благодійних концертах.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Однак деякі люди не бачать сенсу у її виступах, зокрема у тому, що відбулося на річницю війни 24 лютого 2023 року.

Тому співачка назвала конкретну суму та довела, що її творчість може приносити добрі гроші. За концерт у Польщі було зібрано 50 мільйонів гривень на допомогу країні та військовим.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Анна Трінчер. Фото: Instagram
Анна Трінчер. Фото: Instagram

Артистка зазначила, що зараз кожен намагається наблизити перемогу різними способами, тому не потрібно шукати каверзи.

"Просто робитимемо все, щоб наша вільна країна процвітала, йшла до перемоги – і зрештою ПЕРЕМОГЛА! Зі своїми кордонами і не на метр менше!" - підбила підсумки Анна.

Нагадаємо, що Ганна Трінчер заблокувала SKYLERR, красунь почали плутати навіть фани.

Раніше ми повідомляли, що дружать з росіянами, романи заводять - потім ракети летять: Ганна Трінчер проїхалася українськими "крутиками".