Кожен сам є ковалем свого щастя, але багато залежить і від фарту. А цей "харизматичний пан" здатний відвертатися в невідповідний момент, іноді і на місяці.

Для того, щоб не оступитися в довгострокових бізнес-проектах і не приймати на аж доленосні рішення, народженим під сузір'ями Раку, Терезів та Козерога астрологи закликають до пильності цієї весни.

Раки

Представникам цього знаку Зодіаку краще сконцентруватися на збереженні фінансової та кар'єрної ситуації та постаратися утримати її у стабільному стані, інакше кардинальні рішення можуть дорого вам обійтися. У цей період поспіх на роботі та прагнення до професійного зростання здатні підштовхнути до необдуманих висновків. Не соромтеся радитись з близькими людьми у складних питаннях, будьте гнучкими. На початку квітня є ймовірність великих видатків для вашого бюджету, але витрати зміняться і доходами незабаром. В особистому плані теж прогнозуються деякі складності і висока ймовірність конфліктів з коханими - якщо забудете принцип "поганий світ кращий за хорошу сварку". Навесні Ракам краще не замикатися у своєму панцирі, а відкривати серце коханим і не плодити недомовленості, що тільки охолоне стосунки.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Терези

Виваженість завжди була вашою сильною стороною, і навесні 2024 дуже доречно не забувати про це при спілкуванні з шефом і колегами на роботі. В іншому випадку існує можливість круто сісти в калюжу, якщо раптові емоції візьмуть гору над розважливістю і прорвуться назовні. У цей не яскравий період для удачі вам буде складно вчасно вжити необхідних заходів для "світової". Доводити свою правоту та компетентність краще за показники, а не слова. У травні у Терезів можуть бути поїздки, в яких фарт чергуватиметься з невдачею, але в результаті ваша розсудливість дозволить уникнути втрат для бюджету та нервів. На особистому фронті можуть виникати інтриги та конфліктні ситуації. Навесні краще присвятити більше часу творенню у сімейних питаннях і спокійно сприймати можливу критику близьких людей – краще крутіть на вус і прислухайтеся до думки інших.

Козероги

Багатьом представникам цього знака Зодіаку доведеться визнати, що заплановане на весну 2024 реалізовуватиметься значно повільніше, ніж хотілося. У бізнесі реорганізація спричинить турботи і нові клопоти, для розрулювання яких також знадобляться додаткові час і зусилля. Ваша працездатність піддаватиметься додатковим тестам, але це також зміцнить характер та волю. Уникайте непередбачених витрат - закрити фінансові дірки від них може вийти не скоро. У любовній сфері ви можете стати об'єктом чиєїсь сторонньої уваги, але астрологи попереджають - не завжди позитивного. Остерігайтеся наклепу на свою адресу і пліток. Найскладнішим місяцем стане березень, але у квітні та травні фортуна буде для Козерогів більш прихильна.

Дівчина кадр з відео
Дівчина кадр з відео

Нагадаємо про гороскоп на березень-2024 для всіх знаків Зодіаку: конфлікти Скорпіонів, обман Риб та проблеми Дів.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.