У світі круїзного туризму, де розкіш та неперевершений сервіс стали нормою, нерідкі випадки, коли поведінка деяких пасажирів викликає щире здивування і навіть огиду.

Про це відверто розповіла 28-річна Люсі Саутертон із британського Бірмінгема, яка працює в одній із провідних круїзних компаній. За її словами, багато туристів, опинившись на борту розкішного лайнера, вважають цілком прийнятним ходити босоніж усім приміщенням корабля, ігноруючи елементарні правила гігієни та етикету.

"Члени екіпажу зазвичай потай глузують з пасажирів, які дозволяють собі таку поведінку. Ці люди вільно розгулюють без взуття по магазинах, театрах та інших громадських зонах, ніби перебувають у власному будинку. Для них це цілком нормально і доречно, проте насправді це виглядає огидно і неприпустимо", - заявляє вона.

Так що робітниця круїзної компанії наполегливо радить майбутнім пасажирам завжди взуватись, коли вони залишають каюту. Адже це не лише дотримання гігієнічних норм, а й прояв поваги до екіпажу та інших відпочиваючих.

Популярні новини зараз
Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Крім того, Люсі Саутертон ділиться ще однією важливою порадою для тих, хто збирається здійснити круїз морем.

"Найбільша помилка, яку можна припуститися під час круїзу - це бути неввічливим з членами екіпажу. Ви ніколи не знаєте, коли і в якій ситуації вам може знадобитися їхня допомога чи сприяння", - зазначила британка.

Нагадаємо, твоя "мідійка" має дихати: жінка закликала дівчат не носити труси і вони повелися - "Подумайте про гроші"

Як повідомляв "Знай.ua", пілоти літака заснули під час рейсу: на борту було 153 пасажири

Знай.uа писав, будинок одного з загиблих у "Титаніка" приховував у собі прогноз майбутнього: що там можна знайти